Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 november 2017

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 november 2017

Energiportaler ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har öppnat flera portaler för er, och vi observerar hur många av er som är känsliga nog för att få tillgång till frekvenserna för de energier som är tillgängliga för er genom dessa portaler. Vi har lagt stor vikt vid placeringen av portalerna, energierna själva och de frekvenser som de håller.

Vi har fastställt att det finns många individer som väntar på dessa energier, och vi är hittills nöjda med resultaten av detta lilla experiment. Det finns en ökad medvetenhet hos dem som har känsligheten att ta emot dessa energier. Det finns en del av er som utnyttjar energierna för kreativa ändamål, och vissa individer behöver bara dessa energier för att läka.

Och så har vi gjort våra prognoser och våra beräkningar, och som sagt så ser vi många positiva resultat. Men nu förväntar vi oss ännu fler, för vi gör er medvetna om att portalerna finns, att det finns nya energier för er att ladda ned, och att allt vad ni behöver ta emot är precis det som kommer att komma genom portalen.

Du behöver inte oroa dig för att inte vara tillräckligt nära en portal. Vi använde placeringar för maximal effektivitet så att alla varelser som ville komma i vägen skulle kunna det. Så oavsett var ni är, har ni tillgång, och dessa energier kan röra sig väldigt snabbt. Det finns ingen anledning att ni skall oroa er eller undra om de kan eller kommer att nå dig. Om du hör eller läser det här meddelandet är du verkligen en kandidat för att ta emot.

Att placera dig själv i ett öppet och mottagligt tillstånd minst en gång om dagen, i kombination med denna kunskap, ger dig mycket tillfredsställande resultat. Och förresten så gav vi inte bara detta till er ut ur det blå. Ni har frågat efter det, och vi har lyssnat. Detta är trots allt ett lagarbete.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...