Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 juli, 2018

Uppdateringar angående månförmörkelseenergierna!

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har varit begeistrade ett bra tag nu för att se hur ni alla skulle ta emot energierna från månförmörkelsen och vi är glada att meddela att det mänskliga kollektivet faktiskt har tagit in en fantastisk mängd högfrekvent energi under de senaste 24 timmarna. Vi är särskilt glada att se hur ni alla förberedda er för detta ”mindre event”.

Vi vet att många av er är upphetsade över ”det större eventet” och skiftet, men vi vill också att ni ska förstå hur viktigt det är att klara av energierna från de mindre eventen, så att ni tar del av den mängd skiften som är tillgängliga för er. Det är ingen lätt uppgift som ni har framför er. Det är ett monumentalt kliv framåt och det går underbart bra för er att hjälpa er själva och varandra.

Vi älskar att se er alla dela dessa upplevelser och dela era erfarenheter från dessa event med varandra. Vi kan se hur de underbara energierna används för en förbättring för hela mänskligheten. Vi ser hur ni alla ”håller utrymme” för det mänskliga kollektivet och önskar det bästa för alla och söker upp den där fredliga, harmoniska existensen, där på planeten Jorden.

Det är i själva verket kärlek vi talar om, när vi säger att ni tar emot de energier som håller en hög frekvens. Kärlek är det som skapade det här universumet. Kärlek är det som håller ihop allt och när ni upplever kärlek till varandra, er själva och till planeten, så får ni till stånd dessa förändringar i själva medvetandet.

Det kommer mer ljus och kärlek hela tiden, så fortsätt att förvänta er att ta emot fler vågor av dessa högfrekventa energier. Fortsätta att jorda er själva och ta kontakt med varandra. Det här är den bästa delen av er resa. Det här är den delen, där ni skördar nyttan av allt som händer. Gör inga misstag; allt detta händer för er och på grund av er.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...