Rådet via Ron Head, 9 november, 2017

Rådet via Ron Head, 9 november, 2017

 

Rådet – Nu Ser Du Det. Nu Gör Du Det Inte.

För inte så länge sedan bad vi dig följa med oss till en kvantum liten plats. Vi tog dig till en plats där du kunde stå på en elektron och använda ditt teleskop för att se andra elektroner som var astronomiskt avlägsna från dig. Och naturligtvis, det vi gör nu är att återskapa bilden i era tankar.

Du kommer ihåg att vår slutsats var att verkligheten verkligen var verklig. Och vi säger igen att verkligheten verkligen är verklig. Så vad är allt detta tal om ”det är allt en illusion?” När du sparkar på stolsbenet med din tå, så känns det sannerligen verkligt!

Låt oss nu titta på igen vad din vetenskap har upptäckt. Vi skulle också vilja nämna att detta inte är nya upptäckter. Det mesta av detta arbete gjordes för över hundra år sedan. Äpplen faller dock fortfarande och knackar folk i huvudet i många av era skolböcker. Detta är något som är mycket dåligt förklarat även nu, förresten.

På vår resa till det oändligt lilla såg vi att den minsta av vad ni kallar partiklar blinkar in och ut ur existens. Vi nämnde det då, men vi nämnde inte att det händer med dem alla med hastigheter så snabba att de inte skulle ge någon mening för er. Med andra ord, titeln som vi gav till det meddelandet, och som vår kanal inte använde ”Nu ser du det. Nu gör du det inte ”, var väldigt sann. Så vi ska använda den nu.

Vad betyder det här? Det betyder att verkligheten av den materia som du uppfattar omkring dig, medan du verkligen är materia, upphör aldrig att vara i ett tillstånd av förändring. Aldrig. Ingenting, vad det än är, undgår att förändras. Det stora granitberget förändras. Din jord förändras.

Emedan detta är sant, är det också mycket obekvämt. Varför? Det är obekvämt eftersom tanken på det så småningom innebär att ditt sinne måste komma fram till slutsatsen att det inte kommer att vara här vid någon tidpunkt. Och de flesta av er tillåter aldrig dessa tankar att komma upp till ytan. Återigen frågar vi varför. Det är ett uppenbart faktum. Anledningen är att ni inte förstår eller tror på vilka ni är och vad det betyder. Och därför är det en skrämmande sak. Och vi vill berätta att Sanningen aldrig är skrämmande.

Nu är sinnet som anser att det måste vara rädd för detta, kroppens och egots sinne. Och det här sinnet, de sinnena, blinkar in och ut ur existens i en svindlande takt … från ett kosmiskt perspektiv. Det är en medvetenhet, och det är skrämmande för det sinnet. Och det gillar inte att påminnas om det.

Så vad gör det? Det klamrar sig desperat fast vid att vara permanent. Möbelben är permanenta. Byggnader är permanenta. Berg är permanenta. Och ”jag” är permanent. Tänk aldrig att ingen av dessa saker är permanenta. Och nu kan du tydligt se var illusionen ligger. Illusionen ligger i lögnerna. Det är fastklamrandet till ett tillstånd att vara som inte existerar.

Nu sa vi att i Sanningen finns det ingen anledning till fruktan. ”Jo ni berättade precis för mig att jag ska sluta att existera!” Nej, det gjorde vi inte. Vi berättade att din kropp kommer att upphöra, och det kommer den. Trots att er vetenskap håller på att förlänga era liv till det omöjliga som det verkar, så KOMMER det att sluta. Ditt nuvarande liv kommer fortfarande att nå sitt ”bäst före” datum.

Så låt oss se varför det inte finns någon anledning att frukta. Tillbaka går vi till det omöjligt lilla stället. Och vi kommer inte att stå på den elektronen eftersom den kommer att blinka ut ur existens och tillbaka många gånger medan vi flyter här. Titta runt på all denna impermanens. Allt detta blinkar. Nu ser du det. Nu gör du det inte. Vad har vi misslyckats med att påpeka för dig fram till nu?

Det finns något här som INTE blinkar in och ut ur existens. Det finns en sak i detta universum av impermanens som inte gör det. Vad är det? Ser du det? Nej, det ser du inte. Det är inte synligt. Det har ingen form. Det har ingen färg. Det finns en medvetenhet här som observerar allt som finns i dess impermanens. Och den vet om det enda som är permanent. Medvetandet finns alltid och för evigt. Vem är det? Vem är det? Vem?

Nu när vi svarar på den frågan, eliminerar vi din förmåga att svara på den. Och det kommer vi inte att göra. Det är något som ni MÅSTE hitta inom er själva. Det är därför du är där du är. Och när vi säger du, så menar vi du som i mänskligheten. Vem är du? Och varför är du här? Och varför undviker du att se det?

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och länk: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...