Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 april, 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 april, 2020

Era Nyfunna Andliga Gåvor och Förmågor ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med alla er.

Vi har uppmärksammat att en hel del av er börjar inse att ni har andliga gåvor och förmågor, och vi har också observerat att ni inte bara har tillgång till dem utan också låter dem lysa. Ni har haft gott om tid inte bara för introspektion, utan också för att sitta tysta tillräckligt länge för att känna igen de gåvor och förmågor som ni har som flyter till ytan av ert medvetande.

Detta är underbara nyheter för er som de individer som får tillgång till dessa gåvor, och det är ännu bättre nyheter för det mänskliga kollektivet, därför att de alla får förmånen av att dela era gåvor och förmågor med så många människor som ni kan. Ni kanske känner att ni är underkvalificerad eller inte tillräckligt bra ännu att börja dela, men lita på oss när vi säger att mänskligheten behöver er och friskheten i er nya röst, ert nya perspektiv, och de nya energier som ni får tillgång till som den nya rasen av uppvakna individer som är redo att kliva ut och kliva upp till en större publik.

Några av er har varit dolda, utan att låta era gåvor och förmågor upplevas av andra, och vi förstår var den oron kommer ifrån. Vi vet att det är en utmaning att låta sig komma ut, även om ni är så desperat behövda, och även om era medmänniskor har kallat på den nya rasen. Ni är healers, synska, kanaler, klärvoajanter, och så många andra etiketter som kommer att leda dem som bara vaknar upp just nu.
Och som vi har sagt många gånger tidigare, massuppvaknandena är över er och kommer att fortsätta. Därför kommer ni att bli mer eftertraktade av dem som bara vaknar nu. Och även de som har varit vakna ganska länge kan dra nytta av dem av er som just börjat erkänna vad ni har att dela, vad som brinner och skiner så starkt inom er. Ni är de, och nu är det dags, och om ni behövde ett tecken från universum för att börja sätta er där ute, tänk på denna sändning som mycket tydligt tecken.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft kontakten med er.”

 

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...