Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 oktober, 2022

 

Vad du attraheras av och varför ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har lagt märke till det sätt på vilket människor tenderar att attraheras av det som reflekterar deras vanligaste vibrationer. Här är vad vi menar med det. Om du bjuder på mycket ilska, så dras du naturligtvis till andra arga människor. Det är mer sannolikt att du lyssnar på en talkshow med en arg person som värd. Du är mer benägen att lyssna på musik som uttrycker ilska i ljudet, i texterna och till och med på det sätt som musikerna spelar sina instrument.

Detsamma gäller för alla vibrationer; inte bara attraherar du till dig det du vibrerar, utan du attraheras också av det som matchar din vibration eftersom det validerar dig. De flesta vill få sina känslor bekräftade. De flesta människor kan knappt ens drömma om att gå bortom den dominerande vibrationen som de erbjuder.

Nu är en del av att vara en vaken själ att känna igen när något inte känns rätt. När du väl utnyttjar den villkorslösa kärleken som du verkligen är, är det mer sannolikt att du upptäcker när något inte är det, och du är mer benägen att bry dig om hur du känner dig mycket mer än att du bryr dig om att få något rätt eller ha rätt information eller perspektiv.

När du känner att något är avstängt inom dig som en uppvaknad själ, är det mer sannolikt att du gör något åt ​​oenigheten som du känner mellan sanningen om vem du är och vibrationen som du tillfälligt underhåller som någon sorts sanning. Du får bestämma vad du vibrerar, men först måste du inse att du överhuvudtaget erbjuder en vibration.

Nu, det som vanligtvis får en genomsnittlig person att inse att de faktiskt erbjuder en vibration är när de når botten. Omständigheterna runt dem blir så hemska att de inte kan låta bli att bli medvetna om vad de har vibrerat hela tiden. Men det är vårt förslag att du inte låter det komma till den punkten. Det är vårt förslag att du ställer in dig på känslan av villkorslös kärlek som finns i mitten av ditt hjärta så att du blir mer känslig för ångesten, rädslan, ilskan och förtvivlan som finns runt omkring dig.

Var du lägger din uppmärksamhet spelar roll. Så fråga dig själv varför du lägger din uppmärksamhet på något som inte känns bra för dig när du fokuserar på det. Vad tror du att du vinner på att göra det, och vad är verkligheten? Det här är frågorna som en person som är vaken sannolikt ställer sig, och vi föreslår bara att du gör det oftare, att du checkar in oftare för att se hur du mår och att du sätter hur du känner över att ha rätt eller ha rätt information.

Du lever i informationsåldern, och det är väldigt förföriskt. Men förhoppningsvis inser de av er som är tillräckligt vakna för att ta emot dessa sändningar att ni inte behöver någon annans version av verkligheten för att vara en god medborgare i världen. Faktum är att vi rekommenderar att du skapar en verklighet som matchar den vibration som du vill ska vara den dominerande vibrationen inom dig. Och gör det genom att fokusera, ha för avsikt och bry dig om hur du känner. Låt krafterna inom detta universum göra resten.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...