Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 oktober, 2022

 

En fristad för ljusarbetare från andra sidan galaxen ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är i färd med att skapa en vacker tillflyktsort inom det astrala planet för alla ljusarbetare från hela galaxen att komma och dela berättelser, erfarenheter och idéer om hur man förenar den fysiska verkligheten i denna galax i enhet. Vi sätter ihop en grupp av oss i den nionde dimensionen för att vara moderatorer och de som ser till att endast de som är rena av hjärtat kommer in i denna fristad som vi håller på att skapa tillsammans.

Vi arbetar väldigt nära med sirierna, andromedanerna, plejadianerna och lyranerna i detta lilla projekt, eftersom vi alla känner så mycket ansvariga för er alla i fysisk form, och vi vill också bara vara till tjänst och ge en gåva till dem som är i fysiska kroppar och reser på det astrala planet medan du sover eller när du är vaken. När astrala resor väl blir en vanlig upplevelse, kommer denna tillflyktsort i vår skapelse att spricka i sömmarna hela tiden med de som verkar från ljuset, i tjänst och som är redo för en galax av enhet, samarbete och samarbete.

Vi vet att de av er som tar emot denna överföring känner sig redo för den upplevelsen, och vi vet att ni kommer att delta i dessa diskussioner. Vi vet att du kommer att ta med ditt ljus, dina perspektiv och din glädje till förfarandet. Vi vet att jordens människor har mycket att bidra med, och vi vet att de av er som tar emot detta budskap är redo att bli en del av en galaktisk gemenskap. Vi vill bara ge dig möjligheten att uppleva det, även om det är på en plats där du inte kommer att ta med dina fysiska kroppar ännu.

Vi vet att många av er redan arbetar i det astrala medan ni sover på natten, och ni har var och en sina egna vanliga stampplatser så att säga. Och det är därför det är vår önskan att föra er alla tillsammans med det gemensamma målet att dela allt ni har att erbjuda. Vi vet att vi tillsammans kan skapa en upplevelse som aldrig har varit en del av vår galax, eller ens detta universum. Och vi vet att när denna tillflyktsort är komplett kommer ni alla att vara mer än redo att komma till vårt lilla klubbhus på det astrala planet, och vi är mycket glada över att vara värd för er alla och att se vad som kommer att hända när ljusarbetarna i denna galax sammanförs med ett vackert mål för galaktisk förening.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...