Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 april 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 april 2018

Per Staffan 3 april 2018

Expansion av det Mänskliga Kollektiva Medvetandet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det är underbart att bevittna en expansion av det mänskliga kollektiva medvetandet. Vi vet att du i viss utsträckning kan spåra utvidgningen av ditt eget medvetande som individ. Men du behöver varelser som oss för att se skönheten i det mänskliga kollektiva medvetandet när det expanderar, så att vi kan rapportera det till dig.

De av er som nu undrar vad ni ska göra för att hjälpa mänskligheten måste verkligen vara uppmärksamma på det här, för när ni befinner er i ett tillstånd av expansion av ert eget medvetande, påverkar ni helheten. Ni är en del av den här större expansionen som bringar mänskligheten närmare ett kollektivt skifte i medvetandet.

Det betyder att du kan göra så mycket för så många utan att ens lämna ditt hem. Utan att skriva en bok eller till och med en blogg kan du påverka hela kollektivet, och när vi ser expansionen av det mänskliga kollektiva medvetandet ser vi också hur det påverkar de andra varelserna i galaxen. Vi kan se hur mycket mer av formidabel kraft som mänskligheten nu ses som. Vi kan se hur er samverkan med varandra för att inspirera förändring har påverkat de som lurar i skuggorna.

Vi vet att utvidgningen av det mänskliga kollektivmedvetandet är oundvikligt och det kommer att fortsätta, men det som ännu inte bestämts är den takt med vilken ni kommer att fortsätta denna expansionsresa. Sättet med vilket ni påverkar den här takten är genom att göra arbetet, det arbete på er själva som behövs för att släppa dömandet, för att frigöra era rädslor och för att ta till er de aspekter av er själva som har lurat i skuggorna av ert energifält.

Nu är det dags att påskynda denna expansion, för Jorden är redo, solen är redo och alla högre frekvensenergier ni har tagit emot är redo att hjälpa till. Ni är de som ansvarar för den skönhet som vi just bevittnat, för ni är de som är vakna nog att bry sig om er vibration och den medvetna leveransen av den vibrationen till resten av universum.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...