Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 september, 2022

 

Stora förändringar på jorden under de kommande tolv månaderna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så nöjda med de framsteg vi ser er alla göra där på planeten Jorden eftersom vi mäter era framsteg med den övergripande frekvensen av det mänskliga kollektiva medvetandet. Vi vet när du har kunnat tänka och fokusera på sätt som ligger närmare ditt sanna jag och hur ditt sanna jag fokuserar och tänker. Ni är på den resan tillbaka till den ni verkligen är som Källenergivarelser, och varje litet litet steg som ni tar i den riktningen gör en enorm skillnad. Ni gör skillnad genom att förändra vad som händer inom er, även om de flesta av er fortfarande letar efter den där saken handlingsmässigt som kommer att göra stor skillnad där på planeten Jorden.

Vi vill att du ska veta att du gör så mycket för mänskligheten genom att meditera och genom att bearbeta dina känslor. Du gör så mycket för mänskligheten genom att erbjuda förlåtelse, genom att ha medkänsla för någon som inte har gjort något för att förtjäna den medkänslan från dig. Om du tänker på hur många av er det finns på planeten Jorden just nu och du tänker på hur lätt det är att göra skillnad på jorden, kan du se hur mänsklighetens framsteg skulle gå obemärkt förbi av media och till och med av sociala medier.

Lita på oss när vi säger att det händer; ni gör så stora framsteg, och vi önskar att ni alla ska känna det. Vi råder dig att ställa in dig i det mänskliga kollektiva medvetandet som vi gör, varje dag. Känn efter de små bitarna av positivitet som svävar runt, för det är ett annat kollektivt medvetande än det var förra gången du knackade på, och det är något att bli upphetsad över. Nu dyker alla förändringar upp i den fysiska sfären som äger rum på den nivån av tanke, känsla, medvetenhet, vibration, de , och du kommer att se några mycket stora förändringar där på jorden komma upp under de kommande tolv månader. Dessa förändringar kommer att verka som om de hände över en natt, men i verkligheten har ni alla arbetat mot dem, som ett kollektiv, under ganska lång tid, och ni kommer att fortsätta att göra det.

Du har mer att bidra med som individer också, och det kommer att finnas åtgärder som måste vidtas, men när du inte vet vad du ska göra, lita på oss när vi säger att det är meningen att du inte ska göra någonting. Att inte göra något är inte detsamma som brist på att bidra. Du kommer inte att få utmärkelserna, utmärkelserna, berömmen från dina medmänniskor, men du kommer att leva ett bättre liv. Du kommer att leva ett lyckligare liv, ett mer uppfyllt liv, ett liv i fred, harmoni och glädje, och du kommer att bli inspirerad att göra något. Och universum kommer att ge dig människor att hjälpa och läka, eftersom universum alltid kommer att matcha dig med de som kommer att dra mest nytta av det du har inom dig.

Så fortsätt bara att vara du och var säker på att du gör din del genom att göra det till ditt mål för dagen. När du är sann mot dig själv är det mer sannolikt att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt, att du gör precis vad som behövs eller att du säger precis vad någon behöver höra, och vi vet att ni alla vill vara det för att dina medmänniskor. Vi vill bara försäkra er att bara för att ni inte gör det fyrtio timmar i veckan under femtio veckor om året, betyder det inte att det ni gör saknar den inverkan på det kollektiva medvetandet som ni vill ha. Mycket bra. Fortsätt. Fortsätt att vara du, så kommer vi att fortsätta lägga märke till förändringarna i det kollektiva medvetandet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...