Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 september 2019

Det Arkturiska Rådet, 8 september 2019

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har lagt märke till att ni alla har börjat höra från högre dimensioners varelser med era klärvoajanta sinnen, och vi noterar att fler och fler individer märker denna förmåga inom sig själva, att de tar emot energier och tolkar dem korrekt. Vad vi är särskilt imponerade av är mänsklighetens förmåga att ta emot olika energier, energier som de aldrig medvetet har upplevt tidigare, och förstå intentionerna från dessa högfrekventa varelser som levererar energierna. Denna förmåga visar sig på en mängd olika sätt.

Vissa individer kommer att skriva skönlitterära verk som kommer att innehålla många sanningar och många fakta om er historia på Jorden. Andra kommer att ta emot en nedladdning som handlar om framtida möjligheter för mänskligheten. Deras fiktiva berättelser kommer att framstå som att de handlar om en science-fiction-fylld framtid. I verkligheten kommer den framtiden att vara en viss tidslinje där författaren intuitivt skriver på detta sätt. Vad vi märker är att det finns en ökning av antalet högre dimensionella varelser som använder denna teknik för att nå ut till er alla, och en öppenhet och mottaglighet hos fler människor att ta in dessa energier och tolka dem.

Så vad ni kommer att se under de kommande månaderna och åren framöver är att många fler av dessa historier kommer att utspela sig på film, television, i serietidningar, grafiska romaner och vanliga böcker, och de kommer att genljuda inom er. Ni kommer att känna sanningen i dem. Ni kommer att veta att det här är ett förflutet som ni redan har upplevt, eller en framtid som ni redan har börjat begrunda som en möjlighet för er själva. De som inte får dessa nedladdningar och tolkningen av dem för att skapa berättelser, får nedladdningar i sina drömmar. Och dessa individer får vad de behöver från drömmarna.

Ibland behöver ni en berättelse som utspelar sig i drömmen för att ni ska får tillgång till ett visst trauma, eller vissa känslor som har fastnat i ett av era chakras. I båda fallen bör ni vara uppmärksamma på era drömmar och uppmärksamma de historier som skapas vid denna tid, för de kommer att vara av särskilt värde för mänskligheten, eftersom ni omöjligt kan uppleva varje scenario som är framför er och se om det är rätt tidslinje för er, och ni kan omöjligt skapa tillräckligt många scenarion i detta livet för att komma till alla de trauman ni behöver komma till från tidigare liv, för att komma förbi dessa trauman.

Så det här är ett mycket smart sätt att mänskligheten samskapar med högre dimensioners varelser för att ta emot dessa välbehövliga energier, och vi njuter av de berättelser som håller på att skapas. Vi föreslår att ni tittar efter de berättelser som ni kanske känner slår an en sträng inom er, och ge sedan akt på ert känslomässiga svar på dem, eftersom dessa känslor kan vägleda er till vad som är rätt för er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...