Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, April 24, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, April 24, 2020

Varför ni inkarnerade på jorden ∞ 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att kontakta er alla.

Vi är fortlöpande fascinerade av det sätt som mänskligheten kan fortsätta lida och uthärda så mycket samtidigt som ni behåller era känslor av hopp, er strävan efter glädje, och er önskan att nå en plats av upplysning. Ni är de mästare som visste att ni kunde hantera de hårda förhållandena på den tredje och fjärde dimensionella Jorden, och det är därför ni fick löftet att uppleva många livstider där. Jordens erfarenheter är inte en fälla, och ni är alls inte fast där pga att ni glömt att ni är Källans Energi Varelser.
Ni inkarnerade på Jorden för att ni ville ha just den upplevelsen och erfarenheten, ni visste att det skulle bli utmanande, och ni visste att ni skulle få visa er värdiga uppgiften. Nu, när folk talar om att känna hemlängtan och vill gå tillbaka till stjärnsystemet de ursprungligen kommer från, och så vidare, är dessa individer också glömska för att utmaningarna på Jorden är som ingen annan planets. De ger er en möjlighet att stå långa och starka inför motgångar och att känna er själva som kraftfulla Källans Energi Varelser. Ni har gett er själva en säker möjlighet att vakna upp in i sanningen om vilka ni är som Källans Energi Varelser, och ni har förmågan att gå så mycket längre än någon annan i mänsklig form har kunnat gå.

Ni gör det som ett kollektiv, och det är så imponerande. Ni har beslutat, att inte leva på en planet som skulle utesluta miljarder människor från att kunna uppskatta den nya femte dimensionella Jorden. Ni är där för att lyfta upp andra, för att rädda varandra, för att älska varandra villkorslöst, och ni fortsätter att gång på gång visa att ni klarar uppgiften och att ni faktiskt gör det. Nu är, naturligtvis, inte alla aktiva, och ni har era tillkortakommanden, ni snubblar, och ni faller, men ni fortsätter att stiga upp. Och det är vad vi finner så imponerande med mänskligheten, och vi är inte ensamma i vår uppskattning. Det finns så många varelser över hela galaxen som känner som vi gör för er alla.

De av er som tog den ultimata utmaningen att stiga upp på en polariserad planet, från en tredje dimensionell början av den resan, vi högaktar er. Vi uppskattar er, och vi är inte ensamma om det. Ta emot det beröm och den bekräftelse som kommer från himlarna över er hela tiden. Det är mycket välgrundat.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft lyckad kontakt med er.”

 

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...