Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 december 2021

Your Journeys to the 4th & 5th Dimensions ∞The 9th Dimensional Arcturian Council

Era resor till den 4:e och 5:e dimensionen ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit mycket intresserade av de resor ni alla gjort för att komma till den fjärde dimensionen från den tredje. Vi har utforskat och undersökt vad ni behövde göra för att ta det språnget med ert medvetande, och det vi märkte i vår undersökning var hur mycket kärlek och medkänsla ni kände för varandra i kölvattnet av terrorattackerna som ägde rum före 2012.

Ni tog steget framåt i medvetande eftersom det var fler av er som kände medkänsla för alla människor som drabbades av dessa attacker än det fanns människor som kände ilska och krävde hämnd. Detta är något som ni fortsätter att visa i de katastrofala händelserna som har inträffat sedan den 21 december 2012. Den 21 december 2012 var datumet då ni bytte till ett fjärdedimensionellt frekvensområde. Och nu, under de sju plus åren, efter att ni har sett fler naturkatastrofer, tillsammans med fortsatta krigsansträngningar och terroristattacker, fortsätter kärleken och medkänslan att öka för alla drabbade.

Det här är enormt. Det är så viktigt för er att se er själva som en mänsklig ras, snarare än människor som lever under en flagga eller en religion, och det är så viktigt för er att inte använda gränser och övertygelser för att dra gränsen för vart ni är villiga att skicka er kärlek, er medkänsla och ert helande ljus. Och så, när ni ser en naturkatastrof inträffa, ja, det är okej att ställa frågan om hur det hände, men den frågan bör ligga i bakgrunden av vad ni känner som svar på naturkatastrofen. Att fråga dig själv hur du kan hjälpa är det viktiga svaret. Det är det nödvändiga svaret för att bli mer av den du verkligen är.

Att slåss med andra om vad som orsakade katastrofen, masskjutningen eller terrorattacken tjänar ingen. Och så njuter vi av att bevittna att tillväxt och evolution sker. Och när det fortsätter att hända kommer vi att förbli hoppfulla. Men hopp är inte ens det rätta ordet för hur vi känner om mänskligheten. Vi är säkra på att ni utvecklas och blir era femdimensionella, högre jag.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...