Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, December 10th, 2023

 

Gör det här, och allt kommer att bli bättre ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är säkra på att ni alla får precis vad ni behöver i era liv just nu, för vi vet att det är universums väg. Vi vet att du alltid får exakt vad du behöver för att växa, expandera och utvecklas. Vi vet att ibland är denna uppstigningsresa inte trevlig och det är inte vad du vill att den ska vara, men vi vet också att det är det som är mest lämpligt för dig i varje ögonblick. Nu, om du kunde se varje ögonblick som att dyka upp för att ge dig exakt det du behöver för att växa, expandera och utvecklas, då skulle du kunna ha roligare i ditt liv. Du skulle upptäcka att det alltid finns något att uppskatta i det ögonblick du befinner dig i, och du skulle se din andliga tillväxt som din första prioritet och önskan.

Du skulle också veta att du så småningom kommer att få allt du vill också, och det skulle ge dig tröst. Om du kan vara i fred med det som är, har du allt du behöver för att gå bortom det som är och till den där bättre platsen, den där bättre verkligheten som du söker. Så fort du går in i motståndsläge och du börjar fundera på hur du kan förändra den yttre verkligheten och få de saker du inte vill att försvinna, har du tagit dig själv ur den där fredens plats, och du har oavsiktligt motverkat din framsteg.

Vi lever alla i ett universum av dualitet, och det betyder att du måste acceptera att motsatsen till vad du vill och vad du tror alltid kommer att finnas. De är inte där för att håna dig eller skrämma dig, men de är där för att ge dig möjligheten att välja, och du kan välja vad du vill utan att förtala det du inte vill. Man kan vara positiv i ett hav av negativitet. Du kan vara ljuset i ett rum fyllt av mörker. Det är dina val, och du vet att när du kommer från ljuset och fokuserar på det positiva, så mår du bättre. Du mår inte bra när du försöker besegra eller snuva bort det du inte vill, men du ignorerar den känslan eftersom du tror att det du gör är för det största och högsta bästa av alla.

Du går på ditt eget personliga korståg för att befria världen från ett perspektiv, en synvinkel som skiljer sig från den du för närvarande har. Och det är där mänskligheten snubblas. Se på ditt liv som det är just nu, och välsigna varje uns av det för att du dyker upp för att ge dig det du behöver för att växa andligt, och ställ dig sedan frågan: ’Hur växer jag andligt från den här situationen?’ inte ens behöva märka det som en negativ situation eller en oönskad situation. Se det som att det bara är vad det är. Ingen dom. Ingen definition krävs. Och då kan du komma till punkten för acceptans. Du kan omfamna det. Du kan förlåta dem som du har ansett ansvariga för att ta det till dig, även om du innerst inne måste veta vid det här laget att du skapar allt.

Och allt är tillfälligt, men när du bekämpar det, och när du gör motstånd, när du skyller på det och dömer det, kommer du att få mer av det. Du kommer att sträcka ut det tillfälliga besöket, och du kan förvandla det till år eller till och med årtionden där du kämpar mot samma sak eller samma människor. Det är dags att släppa taget. Det är dags att låta allt som finns inom Source vara exakt vad det är. Och sedan kan du välja efter hur du känner, vad du resonerar med, allt som du skulle vilja se mer av i din verklighet. Och om det inte dyker upp direkt, gör fred med det. Och om det inte dyker upp som du vill, gör fred med det.

Ni är inte där för att diktera allt, för att bli diktatorer. Du är där för att vara villkorslös kärlek, och det betyder att du väljer kärlek under alla förhållanden, och alla villkor måste tillåtas vara för att du ska vara den villkorslösa kärleken som du alltid har varit och alltid tänkt vara för den här tiden där på planeten jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *