Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 februari, 2024

 

Bli ditt högre jag och träffa E.T.s ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har så mycket kärlek till er där på planeten Jorden, och vi vet att ni har mycket kärlek inom er för oss och till de andra kollektiven i de andra stjärnsystemen som ni är medvetna om. Vi förstår din fascination för andra stjärnsystem och andra varelser, och vi uppskattar att du har den önskan att nå ut och att ansluta. Vi vet också att det finns många fascinerande aspekter av planeten Jorden, av era medmänniskor och av er själva som ni kan utforska när ni fortsätter att närma er tiden för full utomjordisk kontakt.

När du upptäcker vad som är intressant och spännande med mänskligheten och livet på jorden, känner du dig mer värd att kontakta, mer värd uppmärksamheten från de e.t.s du är så fascinerad av. Ni är där för att höja er själva, för att höja er status, så att ni kan anpassa er till det som är högre dimensionellt och högre vibrationellt. Och du gör det inte genom att ge oss alla utmärkelser, all ära och se oss som de enda i galaxen som har allt tillsammans.

Ni håller på att bli de vackra varelser som ni verkligen är i varje ögonblick av varje dag, och om ni kan känna efter det med varje andetag ni tar, kan ni föra er själva närmare sanningen om vem ni är. Ni är flerdimensionella oändliga varelser av kärlek och ljus, och ni förtjänar att uppleva er själva på det sättet. Det är dags för er alla att känna er själva som ni verkligen är, och ni är redo att ta de nästa stegen vibrationellt, att känna det och förstå det på ett väldigt visceralt sätt.

Ni är redo att bli era högre jag, och de av er som förstår att denna möjlighet finns gör det, och ni gör det väldigt medvetet. Ni är redo att ge dig ut på många resor både utanför er och inuti er, och ni har visat den sanningen för oss och er själva.

När ni börjar leva efter sanningen om vem ni verkligen är, kommer ni att se att alla möjligheter finns för er just nu och att ni redan har tagit bort så många begränsningar från er själva. Du kommer att se att du är hel och komplett just nu och att du är redo att ge dig ut på nästa expansionsresa som är unik för dig. Och nej, du behöver inte veta vad det är just nu. Du behöver inte sitta och klia dig i huvudet förrän du kommer på det heller. Du behöver bara fortsätta att ta steg framåt med den tron och att veta att du går mot något som är större och bättre, och du kommer också att inse att dessa steg är steg som du tar inom dig.

När du tar dig in i det oändliga och det eviga inom dig, ger du dig ut på många medvetanderesor som kommer att resultera i att du står ansikte mot ansikte med en utomjordisk. Och att e.t. kommer att vara en annan aspekt av dig som du verkligen är som en själ, som en aspekt av Källan.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *