Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, September 29th, 2022

 

Ditt tidigare livs jag ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni åstadkommer så mycket mer under denna livstid än ni har gjort under alla era andra tidigare liv där på jorden, och ni gör det till stor del på grund av de tidigare versionerna av er själva. Du städar upp mycket av det röra som var kvar för dig att städa upp. Vi kommer att ge dig ett sätt att se på detta som kommer att hjälpa dig att sluta fred med det, att sluta fred med de tidigare versionerna av dig som inte hade verktygen, kunskapen eller energin som omger dig som du har nu och tar för givet till viss del.

Om du ser ditt tidigare livs jag som dina barn, och om du ser att städa upp efter dem som du skulle städa efter dina barn som har lekt, kan det göra det lättare för dig att ta hand om det faktum att de har lämnat dig med en mycket städning att göra. När du älskar en annan människa på det sätt som du älskar ett barn, vill du göra saker för den personen. Du vill hjälpa dem som inte kan hjälpa sig själva, och som också är väldigt bedårande i sitt stök.

Om du tänker på ditt du som du var på 1600-talet till exempel, och du inser hur lite kunskap det fanns, och hur den versionen av dig inte hade tillgång till information och absolut inte tillgången som du har idag, kan allt göra det lättare för dig att förlåta den där tidigare versionen av dig själv, och det kan göra det lättare för dig att sluta fred med det du har lagt ut för dig själv under denna livstid. Du har tagit dig an mycket, men du visste också att genom att ta på dig mycket skulle du kunna växa med stormsteg. Det är vad du gör.

Du har ditt tidigare livsjag att tacka för den gigantiska rörelse framåt som du får göra under denna livstid. Det finns så mycket tillväxt tillgänglig för dig, och dessa tidigare livsversioner av dig skapade också en hel del fart. Många av dem gav dig också bra karma. Många av dem lärde sig olika färdigheter som man nu tar för givna eftersom man alltid har varit bra på just de sakerna.

Du kan också se ditt tidigare livsjag där på jorden som ett mikrokosmos av den nuvarande versionen av det mänskliga kollektivet som du delar din planet med nu. Självklart kan du se dig omkring och se att alla inte är där du är nu utvecklingsmässigt, och du inte behöver se ner på dem. Istället kan du bara känna igen att de har längre att gå, precis som du gör med ett barn. När du har ett barn har det barnet mycket att lära av dig. Du har mer erfarenhet, eftersom barnet precis som alla andra, valde att glömma så mycket innan det inkarnerade.

Så du är där för att hjälpa barnen, de som är ovakna och ditt tidigare livsjag. Återigen, du tog på dig mycket, men det är okej. Du kan göra det; vi är här för att hjälpa. Det finns otaliga andra som också hjälper till, och det faktum att du har tagit dig an så mycket under denna livstid är anledningen till att du får leka med varelser och kollektiv som vi själva. Vi tycker att du gjorde ett mycket bra val.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...