Det Plejadiska Höga Rådet via Daniel Scranton, 9 februari 2018

Det Plejadiska Höga Rådet via Daniel Scranton, 9 februari 2018

Per Staffan 9 februari 2018

Era Nuvarande Livsvillkor ∞Det Plejadiska Höga Rådet av Sju

 

”Vi är Det Plejadiska Höga Rådet av Sju, och vi är glada att kunna erbjuda er våra visdomsord.

Att se bakom omständigheterna i ditt liv är ibland exakt vad du behöver göra. Så när du står inför omständigheter i ditt liv som du inte vill ha och som du inte tycker om, är det ibland nödvändigt att se rätt förbi dem och lägga din uppmärksamhet på vad som kommer och vad dessa omständigheter har hjälpt dig att skapa.

När du sitter var än du är, och tänker på hur du kom dit, tjänar du inte dig själv och din önskan att komma förbi dessa omständigheter. Det spelar ingen roll hur du kom dit, och att fokusera på hur du kom dit flyttar dig inte till den plats som du vill komma. Om något, så håller det dig fast i en slinga där du fortsätter att skapa de omständigheter som du inte vill ha.

Så vad du verkligen vill göra är att erkänna att allt i ditt liv tjänar dig på något sätt. Ibland ger en omständighet i ditt liv dig tillgång till mer energi så att du kan skapa en ny och bättre omständighet. Ibland är det meningen att helt enkelt tända lusten inom dig vilket driver dig till den nya erfarenheten, de nya omständigheterna.

Så hur du än lever så har det ett syfte, och det syftet tjänar dig. När du erkänner det här kan du sluta pressa dig på hur du kom till den där platsen. Du kan sluta känna dig ledsen för dig själv, och du kan börja ett proaktivt tillvägagångssätt för att skapa det du vill ha. Ingen omständighet är någonsin menad att vara permanent. Det stagnerar bara din tillväxt.

Om nu saker i ditt liv är precis som du vill ha dem, kan du också förvänta dig att de blir bättre därifrån. Du kommer alltid att vara i ett tillstånd av expansion och tillväxt, och ibland är det du behöver för att driva dig in i den tillväxten precis det du inte vill uppleva. Att leva exakt i det som du inte vill uppleva får dig ibland bortom rädslan att uppleva det.

Och när du står inför den rädslan, förstår du att det bara är en plats för dig att kasta dig ifrån. Det samlar bara mer energi genom dig, och det ger dig en ursäkt att skapa. Var säker på att var du än är på din resa och vad det än är som du upplever så har det en gåva till dig och det är upp till dig att packa upp den gåvan och att dra nytta av det du upplever i ditt liv.

Du och bara du kan förändra dina omständigheter, och du kan bara göra det när du stärker dig själv genom att försöka komma tillbaka till det energiflöde som tar dig till det du önskar.

Vi är Plejadiska Höga Rådet av Sju, och vi är mycket förtjusta i er alla. Det är allt.”

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...