Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 5 januari, 2019

Mira, 5 januari 2019

Via Valerie Donner

Hälsningar. Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd, som tjänstgör på heltid med Uppstigningsprocessen.

Från vårt perspektiv fortskrider Uppstigningsprocessen snabbt och effektivt på Jorden. Energierna är perfekta för att iscensätta det nya. 2019 års energier är tydliga och rena. De återspeglar rensningarna som inträffade under 2018. Dessa energier frigjorde uttryck av mörker som måste rensas. De fruktansvärda situationerna var bortom förståelse för dem med hjärta och själ. Dessa händelser kommer att få långsiktiga följder. De som var inblandade påverkade alla, och hjälpte människor att öppna sina hjärtan och inse hur viktigt det är att hjälpa varandra och komma samman som en enhet.

Det som hände en person påverkade alla. Många offrade sina liv, sin försörjning, sitt hem, sin familj, sina husdjur och sitt välbefinnande. Det är onödigt att säga att många lärdomar lärdes och lärs fortfarande genom dessa hjärtskärande händelser. Den här planeten är under omvandling. Det är viktigt att inte ta saker för givna och att vara medvetna om det. Att vara tacksam för att alla behov möts, är en väsentlig del av att dagligen leva på Jorden just nu.

Under detta år kommer det att bli fler chockerande nyheter, omskakande händelser, stora politiska omvälvningar och uppvaknade av hjärtan. Mänskligheten kommer att börja lära sig mer om sanningen om hur de har levt, och även sanningen bakom kulisserna. Det kommer att ges ut i doser, så att sanningen kan bearbetas i en takt som inte kommer att överväldiga massorna. Det här är en del av uppstigningen, så att mänskligheten kan befrias.

Mycket försiggår bakom kulisserna som inte kan avslöjas vid denna tid. Jordens Råd, Ljusalliansen, Änglarna och Mästarna arbetar alla tillsammans för att hjälpa till att anpassa de energier som inte är för mänsklighetens högsta goda. Vi ser efter er alla. Klartecken kommer att ges vid lämplig tidpunkt för information och åtgärder. De som är en del av det Galaktiska kommer at bli mer involverade i sina uppdrag. De kommer att samlas som ett lag för gudomliga uppdrag. Det finns mycket arbete att göra. Omflyttningar kommer också att behöva ske, så flexibilitet kan vara viktigt.

Vi vill påminna er om att ta hand om er själva och andra. Det kommer att vara värt det, eftersom skiftet nästan är här. Om ni känner att ni behöver extra hjälp ber vi er att kontakta oss. Vi hör er, vi känner er och vi finns med er.

Jag är Mira som skickar er kärlek från Jordens Råd, Plejaderna och Ljusstyrkorna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...