Meddelande från Mira, Plejadiska och Arkturiska Kollektiven via Galaxygirl, 14 december 2018

Meddelande från Mira, Plejadiska och Arkturiska Kollektiven via Galaxygirl, 14 december 2018

Per Staffan 15 december 2018

Hälsningar kära vänner, vi är det Plejadiska Kollektivet, som har återvänt för att prata med er igen. Vi har talat tyst till många av er och vi vill att ni ska veta att vår närvaro känns över hela världen. Många av er är våra vänner, vår familj, och ni har besökt oss i era nattliga vitaliseringar och vi försäkrar er, vi är inga främlingar för dem som läser dessa budskap om ljus, och om kärlek.

Jag är Mira. Mycket förändring är på gång, det är sant. Jag har jobbat nonstop med vårt andra hårt arbetande team dygnet runt, Team Ascension Earth. Mycket skiftar, utvecklas, på sätt som vi inte kan uttrycka fullt ut i detta mest glädjefyllda nu. Men vi uppmanar er att behålla tron, att behålla er tro och utnyttja dessa höga energivibrationer som genomtränger era kroppar, era atomer, era själva väsen med Källjus. Låt dessa energier från de här tiderna slunga er högre. Använd dem. De är här för att välsigna er och att “röra om i krukan” som ni säger om förändring. De inleder förändring. Ni, vårt markteam, ska förändras, hålla ljuset, för att lära de andra, först genom exempel och sedan allt eftersom frågorna kommer, genom omtänksamma svar som är fulla av kärlek och förlåtelse. För de kanske inte mottar er väl först, det är därför jag sa förlåtelse. Men ni är väl vana vid det här. Och så använd skönhet, alltid. Lyssna genom ditt höga hjärta. Lyssna på dess anrop. Bli ett med ditt hjärta.

Jag är Mira av Jordrådet, Plejadiska divisionen. Mycket kärlek strömmar ner på er nu. Känn den. Sug upp den och släpp in den. Den blir du. Ni var menade att vara varelser av kärlek och ljus, och det är ni. Vi har inte glömt. Det är dags att ni kommer ihåg er sanning, er passion, er kallelse. Ty himlarna kallar er hem. Och vi vill försäkra er, försäkra dig, att allting verkligen går mycket smidigt, även om det kan kännas stenigt där nere. Nu måste många av er börja hålla ögonen öppna efter oss, era Plejadiska-motsvarigheter. Vi kommer att vara i mänsklig form/hologram. Ni kommer att känna igen oss genom våra essenser om ni tittar och lyssnar på ert hjärta. Tiden har kommit för att fler förbindelser ska bli kärleksfullt gjorda, med vårt värdefulla markteam. Jag, Mira, kommer att vara en av dem. Jag är mycket angelägen om det här. Jag är Mira.

Vi är det Arkturiska Kollektivet. Mycket kärlek blir överöst på er, det är sant som våra Plejadiska motsvarigheter har uttryckt. Vi önskar att ni känner kärleken i dessa ord, i dessa överföringar. Vi önskar att ni känner friheten i dem. För ni är så fria som ni föreställer er – har för avsikt – det är sant. Har ni för avsikt att vara fria? Har ni för avsikt att vara rika eller hänger ni bara med? Nu uppmanar vi er, mycket kärleksfullt, att se er som vi ser er, som mycket mäktiga varelser som har tagit ett glömskepiller för ett tag men som nu är på väg att vakna upp. Hävda er kraft. Det är dags. Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi högaktar er. Det har varit vårt nöje att ansluta till er idag.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...