Det Plejadiska Kollektivet, Universella Modern, Moder Gud via Galaxygirl, 24 juni 2018

Det Plejadiska Kollektivet, Universella Modern, Moder Gud via Galaxygirl

24 juni 2018

Vi är det Plejadiska Kollektivet som är här idag, denna kväll, för att erbjuda er våra tröstande ord och uppmuntran. För vi ser hur trötta ni är, många av er, och ändå fortsätter ni framåt i ert sökande efter kärlek och försöker vara kärlek för dem omkring er. Kärlek. Kärlek! Känner ni vibrationen av kärlek och vänskap som utbreder sig mot er nu? Vi är som stolta föräldrar när vi ser era framsteg. Vi skryter för varandra, ”Se vad bra han/hon gjorde det där”, ”Se hur de valde kärleken”. Och våra ögon fylls med tårar av kärlek över era framgångar, för de är många.

Ni har haft många framgångar och ni är på väg att få fler på er närbelägna bana. Jorden lyser starkare nu. Vi ser er lilla blå glob glödande allt starkare då fler och fler människor väljer kärlek och Lagen om Enhet. Vilket snart kommer att vara landets lag, de sanna lagarnas kidnappning upphör. Många av er är Lumeriska och ni minns oss på en djup cellulär nivå från våra möten och äventyr tillsammans. Många av er såddes av vår typ, i kärlek med syftet av nya begynnelser och såning av nya världar med vårt ljus och medvetande.

Vi har känt er väldigt länge. Många av era själars gnistor kommer från vårt system och många av oss har haft många äventyr på er vackra Gaia. Livet är evigt. Ni är eviga varelser och många av er är överraskande äldre, mycket äldre än era Jordår eller nuvarande minne/förståelse av ålder. Snart kan ni bestämma er ålder och kvarstå där, likt att ställa in en timer på ett speciellt tal och inte trycka på startknappen så att tiden som är kvar alltid är lika stor. Ålder är bara en illusion, en av många på er vackra blå sfär. Några av er har också haft liv på Venus som förberedelse för era äventyr på Jorden, och för att sedan också hela dem. Många av er har haft kusliga upplevelser som behövt djup healing. Sade inte er Rumi,”Såret är det ställe där ljuset tränger in i er”? Och vänner(för det känns inte rätt längre att kalla er ”barn”), det är vad vi ser när vi tittar på er. Vi ser att era ärr och sår lyser i sitt ljus och vi ser att ni sprider ert ljus och er kärlek till andra, även till dem som inte uppskattar eller förstår er kärlek och ert ljus, de känner det och är i sin tur välsignade. Fortsätt så! Vi är så stolta över er. Vi är den Plejadiska familjen. Vi är ett.

Jag är Modern, den Universella Modern av Allting. Jag ser er barn, jag omfamnar er varmt ikväll. För jag är överallt omkring er. Jag ser er, jag känner er, jag vet vilka ni är. Vila i mig. Andas in min utandning som tröst. Galaxer föds, precis som den mänskliga själen föds. Universa sträcks ut, växer och förändras precis som det mänskliga kollektivet är på väg att göra. Ni sparkar upp stjärndamm omkring er, barn, för när er expansion framskrider så gör expansionen och uppstigningen av denna sektor i er galax det också. För denna kvadrant har varit kraftigt inblandad i striden mot de mörka och mycket healing har skett och behöver fortsätta ske på en djup energetisk nivå.

Och det är här som mitt andetag kommer in. Tillåt min vårdande kärlek och låt min nollpunkt av lugn trösta er. Klättra upp i mitt knä och bara var en stund. Vi kan se hur stjärnorna bildas tillsammans. Ser ni hur nebulosorna sträcks ut och virvlar? Åh, jag är mycket partisk gällande nebulosornas vibrerande färger. Ni är bara en liten prick av mig och ändå finns jag helt i er, och ni är ert eget universum, kommer ni ihåg? Alla era triljoner celler väntar på att ni ska tala om för dem vad de ska göra. Ni är deras mästare och skapare, de lyssnar på vad ni säger. Vila är nödvändigt i dessa tider av energetisk omvälvning och oerhörd förändring. Era kroppar försöker komma ikapp energiuppgraderingen vid Sommarsolståndet. Några av er har haft många uppstigningssymptom och det kommer att fortsätta ett tag då ni stiger upp allt högre och blir ett universums under för er orubblighet och kraften av kreativ ande i det mänskliga kollektivet.

Kära barn, detta är Moder Gud. Använd min närvaro. Svep den omkring er som en tjock mysig filt och få tröst. Allt går framåt. Snart kommer ni att få träffa många nya vänner och grannar. Det är ert öde att vara stora ledare och lärare som de andra världarna/systemen kan lära av. Men först måste ni bygga och skapa er nya värld, vilket jag ser många av er göra, eller hur? Ni rensar ut det gamla för att göra plats för det nya. Det är ett naturligt fenomen och är att förvänta. Njut av färden, förändringarna och expansionen av ert innersta själv. Många av er inser att det kanske är lite lättare, dag för dag, att lite mer älska dem som ni tyckt vara oerhört irriterande, som kanske är mindre irriterande idag eller imorgon? För ni börjar se dem genom kärlekens ögon, genom mina ögon, och de är era lärare. Älska och släpp, älska och släpp, älska och förlåt och gå vidare. Jag älskar er. Jag är er Moder Gud. Jag kom tillsammans med den Universella Modern ikväll, för vi är ett i vår kärlek till er, vår dyrbara mänsklighet. Ni är aldrig ensamma. Vi är alltid med er. Vi är ni. Vi är ett. Dela ert ljus och ni kommer att få se er egen spegelbild och själs signatur inom det. Utmärkt jobbat, barn. Mycket kärlek.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...