Ärkeängel Zadkiel och Serafimkollektivet via Galaxygirl | 5 april 2021

 

Ärkeängel Zadkiel och Serafimkollektivet via Galaxygirl | 5 april 2021

 

Zadkiel & Serafimkollektivet 5.4.2021

Hälsningar älskade änglar i form som går på den heliga marken i den Nya Jordens tillblivelse. Vi ser er som framåtskridande helighet som utforskar det djupa syftet och förlåtelsen i denna tid. Den här har haft uppstigningssymtom som uppträder som värk i ryggraden i över en vecka som många av er har. Var uppmuntrade, för era eteriska vingar stärks i vindbyarna av den energetik som omger er. Ni blir starkare, klokare, modigare, djärvare. Ert ljus stiger upp när det omgivande mörkret försvinner med ljuset. Lila vingar höljer er. Användande av den violetta flamman under denna tid är avgörande. Den främjar förlåtelse, rensning och inre läkning. Varje intern healing skickar krusningseffekter till kollektivet för att öka den kollektiva mängden av healing. Externa frekvenser bombarderar Gaia, ert jordplan, och transformerar för närvarande en högre verklighetskonstruktion. Ni kalibreras om av detta ljus. Mörkret måste frigöras från denna världs verklighet, och det kommer, och det har varit, och det kommer att vara.

Jag, Zadkiel omger dig med min violetta flamma, mina violetta vingar. Känn den här kokongen av ljus, och kärleken och omsorgen från det som omger dig. Allt utvecklas som det ska, som det måste. Dina eteriska vingar växer sig starkare, din vilja blir mer beslutsam. Du måste förlåta det som har inträffat i din värld för att läka den. Jag är förlåtelsens ängel. Det är mycket lättare att undvika konfrontation med sådana känslor. Det är en erfaren krigare som kan se det, läka det och släppa det genom förlåtelseprocessen. Men ni, kära ni, är de erfarna krigarna av både gamla och framtida tidslinjer förkroppsligade här nu för att hjälpa, ge energi och läka. Ni är inte ensamma om detta. Vi i änglarnas rike erbjuder er vår gudomliga visdom och vårt stöd, våra förmågor och vår insikt. Vi omger er nu med vårt ljus. Känn våra vingar slå av kärlek och läkande frekvenser där förlåtelse finns. Var medkännande mot er själva och varandra i denna tid av läkning och återfödelse. För att återfödas måste det gamla dö bort. Det här är vad ni ser. Tyranniet är i sitt slut. Jag är Ärkeängel Zadkiel. Frid.

Vi är Serafimkollektivet. Helig, Helig, Helig är Herren. Helig, Helig, Helig, är denna heliga skapelsetid. Heliga, Heliga, Heliga, är de som skulle erbjuda sina energiströmmar i detta nu. Heligt, Heligt, Heligt, är detta heligaste ögonblick av återfödelse. Gaia återföds. Mänskligheten läker och är i process. Heligt, Heligt, Heligt är detta heligaste ögonblick när det förkroppsligade ljuset överträffar mörkret och lyfts längre upp, upp i de okända ljusområdena. Saligheten har glömts bort i detta rike men den återvänder. Anden kommer ihåg kallelsen för sitt hem. Hemmet kommer hit inom de högre dimensionella virvlarna som bär vibrationen av hemmet och lugnar och tröstar en trött krigare. Okänt ljus kommer att kommas ihåg. Och ändå kommer Gaia att överträffa alla förväntningar. Redan har detta gjorts. Ljusarbetarna har redan överträffat sina egna löften om hjälp och tillit. Krigarna har redan lagt ned sina vapen och förvandlat dem till plogar för återuppbyggnad. Ert rike håller på att komma ikapp. Tiden är flytande. Dimensioner skiftar som krusningar i en damm. Krusningarna sträcker sig och sträcker sig utåt. Era vänliga handlingar är omätbara för de krusar sig framåt i evigheten. Denna uppstigning av det planetariska, personliga och kollektiva skapar också krusningseffekter genom kosmos som berör alla de härdade och upplysta hjärtana, de berör alla angränsande universum, krusande genom hela källan. Kan du se din betydelse i denna process? Kan du se ditt värde? Vi ser ditt värde. Heligt, Heligt, Heligt, är detta ögonblick av kosmisk uppstigning för alla sträcker sig mot många eftersom alla är en. Ni, dyrbara varelser, är vi i form. Många av er är Elohim, änglalika, mästare i gamla och framtida riken som återvänt. Ni behöver inte härdas av era nuvarande omständigheter. Känn den kosmiska energin som fyller dig, som krusar genom dig till de många och rör oss där vi sjunger i de högre dimensionella nivåerna av lovsång, för i vårt rike är allt lovsång för allt har överträffats. De mörka överhöljs med ljus och tas bort. De återvinns till ännu mer ljus och såren de gjorde kommer att läka. Såren de lämnade kommer att fyllas med ljus, med flytande guld av källjus. (Jag ser sprickor i keramik förseglas med guld.)

Vi är Serafimkollektivet. Var inte missmodiga. Var inte oroliga. Känn ljuset och kärleken som omger er. Känn den kosmiska kraften som finns i er och runt omkring er och var starka i denna kunskap. Heligt, Heligt, Heligt, är detta ögonblick av ert mänskliga förkroppsligande, ett heligt företag. (Jag ser en mamma borsta sitt barns hår, ett par som håller händer, fastnar i trafiken, studerar för ett test. Jag ser de vardagliga och enkla ögonblicken fyllas med nöje och vördnad.) Det är imponerande att ni är här. Det är ett heligt ögonblick. Mästaren Yeshua sa detsamma. Många mästare talar. Få lyssnar. De återvänder för att erbjuda ytterligare visdom. Ni kommer att veta. Det finns ingen överlägsenhet. Allt är lätt. Tala dina ord med kärlek, hitta din sanning och tala den. När tiden är rätt kommer du att veta. Heligt, Heligt, Heligt är detta ögonblick av läkning. Önska läkning för din värld och se hur krusningseffekten sträcker sig. (Jag ser en silverfärgad damm med klart vatten och ser krusningar sträcka sig ut, allt påverkas.) Galaxygirl, förstår du? Om inte en ljusarbetare var här skulle det bli betydligt färre krusningar. Heliga är ni, älskade, för att ni förkroppsligat er i denna tid.

Vi är Serafimkollektivet. Vi andas på er nu och vi ser era sår med våra många ögon i alla färger och storlekar. Var sedda. Var läkta. Acceptera vår kärlek till er. Vi välsignar er när ni välsignar helheten. I tacksamhet, vi är Serafimkollektivet.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...