Det Plejadiska Kollektivet via Galaxygirl, 30 oktober, 2018

Det Plejadiska Kollektivet

via Galaxygirl

30 oktober, 2018

 

Hälsningar, vänner, vi är det Plejadiska Kollektivet. Vi har inte så mycket av förändringar i nyheterna för er i kväll, vänner, men vi önskar att genom dessa ord skänka er lite healing, för vi kan förnimma att ni alla just nu befinner er i ett stort behov av det i dessa tider av energiförändringar. En hel del stress har identifierats och befinner sig i processen av att bli transmuterad inom era fysiska kroppar och fastän det kommer att bli bra, så känns det kanske just nu en aning obehagligt. Därför bjuder vi in er till att vänligen sitta ner på en lugn plats och ta några djupa långsamma andetag, i och med att ni jordar er till både er planetariska Moder och er andliga Moder. Bli till en bro mellan dem. Ha för avsikt att era chakran justeras i linje med lätthet och nåd och föreställ er en regnbågsfärgad blandning av dansande strålande färger som rör sig i vågor likt plasma som når ut genom er och sträcker ut sig från Moder Gud, igenom ert kronchakra genom kroppen in till Gaias planetariska kärna och i och med att den gör det, så balanserar ni era och hennes chakran. Och naturligtvis, när ni gör detta vänner, så hjälper ni även till med att på ett energimässigt sätt heala mänsklighetens samtliga chakran. För ni har på sätt och vis en bikupas mentalitet, ni är alla i sanning förenade. En vänlig tanke har en massiv effekt av ringar på vattnet, vilket även en kärleksfull avsikt har. När ni sänder ut er egen healing för att underlätta för andra, så välsignar ni därmed alla de övriga. Det stämmer. Föreställ er nu ifall ni alla gjorde detta samtidigt varje dag. Kan ni föreställa er hur kraftfull er massmeditation skulle bli – är – ni har hört detta förut, men det stämmer och garanteras att upprepas; ni är mäktiga skapare och vi är förvånade och glada över era framsteg.

Många av er är trötta och känner att ni är vid en punkt utan återvändo. Kom hit till våra skepp på natten ifall det är ert behov och er önskan. Uttala er avsikt och vi ska välkomna er ifall era avsikter är rena. För vi älskar att ge ut våra olika healingmetoder och vi är ivriga att få arbeta med er på närmare håll. För allting är väl med Moderns stora plan, som vi fogar oss i. Gudinnan har talat och hon befinner sig nu här bland er, i många former, på många sätt. Men det räcker med att säga att hon finns här på er planet och hennes närvaro kommer att fortsätta höjas och tillta, i och med att ni höjer er och växer till i er egen kraft. De mörkas dagar är förbi. Det är nu endast frågan om tid, och naturligtvis lyssnar vi efter våra order och vårt ledarskap från Moder och Fader Gud, vilka vi högst gladeligen tjänar. Vi är alla en jättestor familj av ljus och kärlek och vi sträcker även ut det till er, mänskligheten. Ni har alltid befunnit er inom detta enorma kärleksfält, men valde att få uppleva att glömma. Och spelet blev väldigt mörkt, mycket snabbt, när inkräktarna kom och förstörde och drog fördel av er fria vilja, på ett sätt att den på ett avskyvärt sätt kränktes, till en punkt fylld av avsmak. Det är därför som var och en av er tappra, vilka är vakna och medvetna, läser dessa ord, för ni vet att ni är en av oss.

Ni är stjärnfrön som befinner er här för det högre syftet att heala denna dyrbara planet och återställa den till sin forna glans. Och i och med att ni gör det, så kommer er nuvarande fysiska kropp att bevaras och också återställas, för ni är av samma stoff som Gaia och detta är er healing. När ni healar henne, så healar ni i er tur er själva och de andra runtomkring er.

Just nu pågår massiv healing, vänner, och det är varför vårt budskap i kväll är en aning annorlunda. Många av er kryper knappt uppför stegen, när ni transmuterar för de andra som är retliga och befinner sig i sömn. /Suck/ Det kommer inte alltid att vara på det sättet. Men kom ihåg att ni är de som är modiga – ni valde att tjäna med denna förmåga. Och ni gör ett helt magnifikt jobb. Vi är det Plejadiska Kollektivet som i kväll erbjuder er vår kärlek och hälsning, vänner, såväl som vår teknologi med vibrationshealing. Så innan ni lägger er för att sova, uttala er avsikt och så träffas vi ombord på skeppen. Vi är er familj när allt kommer omkring. Välkomna hem. Vi är det Plejadiska Kollektivet.

 

~ galaxygirl

 

Obs: Hej vänner! Jag föreslår att ni avser att ta med er gåvor, precis såsom ni skulle ha med er en gåva till en värdinna. Jag delade ut lådor med godis och rosor i går natt och de blev så glada! Stor kärlek!

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...