Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 6 juli 2023

 

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

6 juli 2023

Hälsningar. Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd och en långvarig medlem av Jordrådet. Vi övervakar alla viktiga saker och speciellt uppstigningsprocessen som nu pågår på planeten.

Sedan vi senast talades vid har mycket hänt för att lyfta upp Jorden och hjälpa er att verkligen bli era fantastiska kvant-själv. Vi kan inte avslöja allt eftersom vissa saker måste hållas nära hjärtat. Vi kan avslöja att ljuset närmar sig de mörka. Mycket har blivit uppstädat i denna process och detta accelererar. Vänligen märk mina ord angående hur viktigt det är för er att veta detta och att hålla Skaparens ljus i ert hjärta.

Fokusera på andningen som hjälp för att släppa det förflutna. Se allt som är lysande, gnistrande och nytt var ni än tittar. Ni skapar det nya.

Ni är del av magin och miraklerna.

Spektakel väntar er. Ni kan få se skepp, färger, aktiviteter, ansikten, budskap i skyn, och höra helig musik från de kosmiska körerna. Detta är förelöpare till de kärleksvågor ni börjar uppleva. Det som spelar roll är att ni förblir medvetna och ser er omkring. Lägg märke till allt. Förvänta er inte att andra med lägre medvetande ska se vad ni ser. Det finns där för er som markörer för ert stigande medvetande.

Var djärva i era kliv uppför uppstigningsstegen. Ni blir vägledda av Källan i varje steg på vägen. Processen är naturlig och perfekt utformad. Era fysiska kroppar förändras, det kan ni också märka. Ni är ett mikrokosmos av makrokosmos. Ni har oerhörda förändringar. Titta på vad som händer med era djur, växter, blommor, träd och andra omkring er. De stiger också upp och ökar medvetandet.

Uppmärksamma särskilt hur den gamla världen faller sönder. Ni kan uppleva att utmaningarna i den tredje dimensionen faller ihop. Lägg märke till hur ni fungerar. För vissa av er är kroppen i en mycket högre frekvens, så när ni måste hantera den materiella världen blir det hackigt energetiskt.

Detta kommer inte att pågå för alltid. Vi vet att det känns oändligt och ibland är det irriterande. Kom ihåg att den gamla berättelsen är på väg bort, vilket öppnar portalen till en helt Ny Jord i den 5:e dimensionen och högre. Det ni ser nu förändras ögonblick för ögonblick och dag för dag. Ni är inte längre i den tredje dimensionen. Det gamla sättet att leva har försvunnit. Släpp det! Det tjänade inte er eller resten av livet på planeten. Det tjänade bara dem som tjänade sig själva. De kommer inte längre att kunna stå ut med denna höga frekvens av kärlek i Jordens kvant-energi.

Vi omger er med skapelsens luminiscens. Uppstigningen anförs tillsammans med alla ljusemissarier, miljarder galaktiker, Änglavarelser, avatarer och mästare, Ljusbesättningen och markbesättningen, i nedtagningen av de mörka styrkorna på planeten. Var beredda. För detta kommer att bli kraftfullt märkbart. Vänligen kom ihåg att det måste göras på det här sättet. Skaparen har befälet, tillsammans med många lysande strateger i mänsklig och annan form, som planerat detta under lång tid.

Jag är Mira, jag älskar er med hela mitt hjärta.

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *