Dolores Cannon via Inger Noren, February 26th, 2022

Dolores Cannon

Jag är hedrad som får tala med dig och du lever inte i mitt land, det vill säga USA men ni ljusarbetare är placerade exakt där ni ska vara för alla länder i världen.

När jag levde på Jorden arbetade jag med regression, det vill säga hypnos med människor som gick tillbaka i tiden långt innan de inkarnerade på Jorden. Jag fick lära mig mycket om vad vi människor upplever på andra sidan väven. Mycket stämmer med vad jag fick höra eftersom jag själv är på denna sida sedan några år tillbaka.

Nu följer jag människornas fantastiska resa i sina liv och det är en underbar framtid för dem som går till uppstigning och den femte dimensionen. Djuren och träden är redan där och väntar på de människor som kommer i den första vändan. Tyvärr är det inte så många som får möjlighet att följa med, men alla kommer när de är redo i deras utveckling och medvetenhet.

De flesta människor fortsätter att leva i den tredje och fjärde dimensionen för fortsatt utveckling och det är som det ska vara. Utbildningen fortsätter på Jorden för dessa människor och som är nödvändig för att komma med i uppstigningen till den femte dimensionen.

Det är oroligt i världen, framför allt att det ska bli ett tredje världskrig men det kommer aldrig att hända. Kärnvapen och atomvapen på Jorden är förbjudna och ledarna har redan nu börjat ifrågasätta de ledare som fungerar som diktatorer i världen.

Tyvärr dröjer det ett tag till innan ledarna i världen är överens om att freden ska gälla i hela världen. När ledarna är överens börjar upprustningen av Jorden från alla dessa skador som har blivit för djupa och med hjälp uppifrån kommer Jorden att bli helt återställd och en värld som blir som ett paradis att leva i. Det bådar gott för mänskligheten i fortsättningen.

Tack

Dolores Cannon

Stort tack i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Du gillar kanske också...