Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 27 februari 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 27 februari 2022

 

Jag är Judas och idag vill jag ge er en känsla av frid. Frid inom er kan verka för frid utom er. Ni sprider er inre känsla av frid vida omkring. Den fångas upp och bärs av vinden och slår sig ner varhelst den är välkommen. Det finns många öppna hjärtan som välkomnar fridens och fredens energi nu. Det är den som behövs i er värld idag, den behöver bäras av många. Den är starkare än ni tror och den påverkar mer än ni ser. Känn hur freden och friden breder ut sig i världen. Var själv en del av fredsplanen och lys med ditt milda ljus varhelst du går fram på jorden. Det är fridens och fredens ljus som ska blomma upp på jorden idag. Hör hur fåglarna sjunger om fred, hör sången i vindens sus, en sång om frihet och fred, en sång som ni bär inom er, var stilla och känn in den frid som vilar där. Det finns ingen som kan röra er inre kärna, er inre kärna av ljus och frid. Det är den som ska leda er framåt nu, det är den som pockar på er uppmärksamhet. Det är endast där ni kan finna sanningen om er själva. Sjung nu med i fredssången och låt freden och friden få eka mellan era hjärtan. Låt den få omfatta hela jorden, för hela jorden är ert hem. Ni kan inte utesluta någon del för en annan, ty ni hör alla ihop och är oundvikligt sammankopplade med varandra. Ni är lika älskade var ni än befinner er på jorden och den stora uppstigningen gör ni tillsammans med Jorden. Jorden är ert hem och ni är en del av jorden och en del av den plan som för Jorden framåt i sin utveckling och uppstigning till högre och ljusare dimensioner.

Ni rensar mörker nu, kära Jordbor, därför är det så viktigt att ni hittar friden inom er själva, om det så bara är för korta stunder. En kort stund av frid är bättre än ingen alls, och en liten kort stund kan göra att du söker den igen. Känslan av frid är något som ni längtar efter att åter få uppleva. Den är en efterlängtad juvel i den tid som ni nu lever i. Har man väl funnit den så vill man inte släppa den och den kan få blomma ut i sina skönaste och mest fantastiska färger. Den ger er det gensvar som ni såväl behöver idag. Det kan vara många hjärtan som kommer samman från världens alla hörn och som ni kan känna samhörighet med. Ni kan känna att ni är ”ett” och att ni är en stark kraft att räkna med. Det är här ni finner kraften, kära ni, det är här ni känner er styrka. Det är i enhet som ni driver fram utvecklingen på jorden. Det är i frid och kärlek som ni omfamnar allt och alla. Det är nu som fredens rike startar på Jorden. Det är i kärlek och ljus, det ljus som lyser från era hjärtan, som en ny tid blir till. Porten är öppen, kära Jordbor, det är bara att kliva in, men lämna mörkret och alla mörka tankar bakom dig, de hör inte hemma i det rike som nu ska byggas på jorden.

Finn ditt fridfulla och ljusa rike inom dig, det är där du ska börja idag, i den stund som är nu. Det är inom dig själv som resan börjar och kära jordbor, den har redan startat. Det är ni som styr er egen resas mål. Öppna nu upp era hjärtan, kära vänner, och låt er själ få komma till tals. Lyssna, lyssna, lyssna, försök att vara stilla en liten stund, och lyssna in den visdom som vilar i ert inre. Känn friden, känn freden som rinner i era ådror och sprid den runt er nu. Jorden och jordens alla väsen behöver er nu. Finn ert hjärta av guld, er Heliga Graal som vilar inom er själva. Det är den heligaste uppgift som ni har. Ni har alla himlens väsen med er i denna er viktigaste uppgift.

Jag delar min frid och kärlek med Er.

Judas

 

 

Du gillar kanske också...