Meditation för Den Nya Världen via Inger Noren, 25 februari, 2022

Meditation för den nya världen

Återigen är jag i New York, Central Park och står på en stor scen för att tala med många människor. Jag har varit där i en tidigare meditation och talat inför folket om den nya världen. Jag är där i samma syfte. Denna gång sjunger fåglarna för den stora förändringen mot den femte dimensionen för mänskligheten.

Det är en glädjens dag och många människor känner de starka energier som är till för uppvaknandet och höjandet av sin vibration. Många blir förundrade över den positiva bilden för Jorden i framtiden och ser fram emot att få leva på detta sätt, men det finns även de som inte vill tro på denna bild av Jorden. De tror att det är alldeles för tidigt. De är inte riktigt redo ännu, och behöver ha lite längre tid i den lägre dimensionen.

Jag ser ljuset i alla människor, en liten låga i vissa och ett starkt ljus som formligen bländar i andra. Det är så vackert och samtidigt så sorgligt att det är så få människor som kommer till den nya Jorden i denna första vända, men det kommer ändå att kännas lugnt och tryggt för de som har kommit för att acklimatisera sig och ta emot allt fler med tiden.

Det är mycket nära nu, men innan dess har de mörka en del att säga till om och de slåss för sina liv. De vet att ljuset har segrat och att de måste lämna denna planet som de har kunna lära känna som deras egen planet. De känner sig bestulna, men det är mänskligheten som är bestulen och som tar sin planet tillbaka. Äntligen tillhör planeten Jorden människorna.

AMEN

Kategorier

Du gillar kanske också...