Draken Elthor via Galaxygirl, 4:e november 2017

Draken Elthor via Galaxygirl,

4:e november 2017

 

Det är jag, draken Elthor.

Jag hälsar er med ett eldigt ”Hej!”, och värmen av en gammal vän. För vi har varit vänner i forna tider då mänskligheten och drakarna levde sida vid sida, med en djup förståelse och respekt för varandras kraft och möjligheten att förändra genom den. Vi, precis som ni, önskar på djupet fred på er Jord. Vi vet, för vi ser er längtan i ögonen och känner igen önskningarna i era hjärtan, från de forna tiderna som ni nu på sätt och vis återvänder till. Men det blir mer storslaget, mycket mer storslaget än vad ni kan tänka er.

Kom och flyg med mig ner genom ormhål av kristalljus och regnbågar, ner till era tidigare minnen, då vi fanns där tillsammans, ni och jag i en eller annan form. Vi är forntida varelser. Vi, precis som ni, har stor erfarenhet, och vi erkänner och respekterar ert djupa engagemang för Gaia och de sina.

Känn vinden i håret, såvida ni inte föredrar er drakkropp? Hur ser er drakkropp ut? Vet ni det? Minns ni det? Flyg längre med mig, förbi de sprudlande bäckarna av klart fjällvatten, för att sedan stiga upp framför vattenfallet – dimman där är fantastisk och chockerande kall på huden. Uppåt, vi flyger uppåt till den branta klippan med tuvor av fräscht daggigt gräs. Se er drakfamilj där. Ni är välkomna hit till oss, när som helst, åh mänskliga resenär. Ni är resenärer och krigare av forntida härkomst, förkroppsligade här i Nuet, för att förankra den stora tillströmningen av ljus, förändring och kärlek, det kommer inte enbart från er, eftersom det redan finns här.

Ni känner förändringarna i era fysiska kroppar, eller hur? Ni är utmattade på ett sätt ni aldrig tidigare varit, eller hur? Denna kanal har ont överallt, men ändå fortsätter hon – och alla ni. Ni fortsätter att hålla ljuset, för att vara ljuset.

Förankra ljuset! Skjut iväg er gnista av eld till Gaias kärna, och sprid Guds ljus av kärlek, av hopp, av det stora Allt-Som-Är. När era bräckliga, små mänskliga kroppar blir trötta, luta er mot mig. Jag kommer att påminna er om er mäktiga drakkropp. För ni är starkare än ni tror; mycket starkare.

Bli er inre drake. Drakkoderna är nu öppna runt omkring er, för att kunna nyttjas. Vi delar gärna våra energier och våra helande krafter med er. För ni har förtjänat vår djupaste respekt för er service till Allt-Som-Är. Gaia Jord – är en extremt viktig planet av många anledningar. Det är av strategi som ni finns här i detta Nu, och lånar ut ert ljus i denna frekvens. Allt består av frekvenser, tänk på det. Beakta och tänk på vilken typ av frekvens ni delar med dem som finns omkring er. Ni är alla kraftfulla energetiska varelser. Era energier studsar, glider och rikoschetterar; bidra till fred och djupt inre vetande. Ni är inte ensamma. Och, ni börjar förstå och uppskatta det. Det är dags att resa sig, det är dags att flyga!

Fram till nästa gång, jag är draken Elthor och jag avlägsnar mig i fred.
Förmedlad av Galaxygirl

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...