Lady Quan Yin via Galaxygirl, 4 november 2017

Lady Quan Yin via Galaxygirl, 4 november 2017

 

Hälsningar mina barn, det är jag, Quan Yin, och jag kommer kort till er idag för att tala om naturen, förändringar, och tillväxt.

Föreställ er en flod som flyter graciöst med lätthet över de grova klipporna. Vad händer med vattnet? Stannar det i berget? Nej, det eroderar det mjukt. Så gör ni också just nu i det här Nu-ögonblicket; ni eroderar bort allt som inte tjänar er, allt skräp och alla avlägsna/smärtsamma dystra minnen – ni behöver dem inte. Släpp dem i strömmen och låt vattnet bära bort dem. Låt er renas i vattnet. Låt Kärleken erodera och tvätta bort de smärtsamma minnena. Låt dem försvinna. Låt dem flyta ner med strömmen, in i den mäktiga floden och ut till havet där den blir dränkt, glömd, och blandad med havet av andra upplevelser.

Vad händer med dessa stenar efter att vattnet upprepade gånger och kontinuerligt har flödat över och förbi? De är polerade. De lyser! När ni slänger dem på ett visst sätt i det lugna vattnet, vad händer? De hoppar och de krusar – vackra krusningar som startar en plötslig effekt av interaktiva ringar som rör upp stillastående vatten.

Ni har gjort det barn! Låt Kärleken krusa ert vatten och var sedan den Kärleken och de krusningarna mot andra och upplev glädje igen, frihet igen, vila igen. För ni är så trötta.

Vila i mig. Vila och tro, vakna förnyade, återställda. För i motsats till vad ni matats med så blir allt rätt i världen och tidvattnet vänder snabbt. Vad händer när havets snabba tidvattens dyningar snabbt kommer, barn? Vad händer när ni inte väntar er det? Ni blir snabbt våta, överraskande fångade, och era ägodelar flyter bort.

Men ni är medvetna. Låt Kärlekens och Ljusets tidvatten fördjupa er. Var redo för det. Det kommer. Det är här. Det är i er.

Kom ihåg att polerade stenar blir de bästa minnesstenarna; När ni gnuggar dem mellan fingrarna känner ni jämnheten. Ni påminns om vattnets kraft (i detta fall Kärlek) och ni kommer ihåg hur jämnheten kom från grovhet (svåra minnen). Det är dags att släppa ut dessa minnen och låta Kärleken jämna ut er rädsla och sorg.

Sitt med mig ett tag vid sjön, vid vattenliljorna och vi kommer att kasta småsten tillsammans och titta på vattenringarna, och kom ihåg Kärleken som tog dig hit. Kom ihåg vår kärlek till dig. Kom ihåg kärleken du har för dig själv som ger dig en sådan unik och underbar upplevelse.

Ni är alla som små lotusblommor på vattnet som utstrålar ljus. Kom ihåg att lotusblommorna flyter. De rider utmärkt på vågorna. Det gör ni också, kära barn, det gör ni också.

Allt är bra.
Vila nu.
Jag kommer att vaka över er.
Låt Kärleken jämna ut och lugna ner all grovhet.

JAG ÄR Lady Quan Yin

– Inskickad av Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...