Drakfolket från Maldek via Aslög Bergman, 30 januari, 2017

Ett budskap från Drakfolket på Maldek.

”Maldek du var så vacker. Du hade gröna ängar och skog och berg och dalar, du hade vatten så klart som kristall. Det fanns viloställen överallt. Vi älskade dig vår underbara planet. Du var underbar att vara hos. Du tog hand om oss och våra familjer. Du vårdade oss ömt.

Vi förstod inte hur bra vi hade det hos dig. Vi levde där i många eoner av tid. Vi levde länge helt i harmoni med självaste planeten. Vi vördade planetens själ och tackade för allt det vackra som fanns runtomkring oss. Vi vandrade omkring och vi åt av det som växte och vi hade det varmt och skönt i det behagliga klimatet.

Vi vill att ni ska få ha det så som vi hade det. Lika underbart bekvämt, behagligt, mödolöst. Utan fruktan levde vi där. I fullständig harmoni med varandra. Det kommer även ni att få uppleva och det är inte långt utom räckhåll för er. Vi önskar att ni ska hjälpa varandra komma fram till det. Utan att alla hjälps åt går det inte lika bra som när ni samarbetar med varandra. Ni ska öppna ert innersta och hitta ert eget Frö och så ska ni låta det gro och spira och ni ska se att det växer allt snabbare ju mer ni vårdar det.

Ni ska dela era Frön med varandra och ni ska vårda varandras Frön lika mycket som ert eget. På det sättet kan ni hjälpa varandra att växa och det går snabbare än vad ni har kunnat drömma om.

Ni ska bli som en flock betande varelser, som betar tillsammans på samma äng och dricker av samma källvatten och badar tillsammans i de svalkande vattnen.

Ni ska njuta av de underbara skådespel som visar sig på er himmel.

Kom ihåg att ni alla är en enda. En enda som sträcker ut sig och växer, låter sig bli alltomvårdande, när ni vårdar era innersta Frön.

Vi ser er och vi gläder oss åt den utsikt ni har framför er.

Vi hjälper er, vi puttar på er, vi talar till er, vi ropar på er, vi viskar till er när ni sover, vi vakar ständigt över er och vi låter inget gå till spillo. Ingen av er blir lämnad ensam. Någonsin.

Vi är Drakfolket från Maldek.”

 

Mottaget av Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...