Drakfolket från Maldek via Aslög Bergman, 12 februari, 2017

Drakfolket från Maldek

12 feb 2017

via Aslög Bergman

 

Varje dag och i varje stund är vi hos er. Ni behöver aldrig någonsin tvivla på det.

Tiden närmar sig snabbt då ni ska få se stora under.

Både ovan och nedan sker förändringarna. Som att välva runt på en sten som legat på samma plats under lång tid. Den har gjort sig en grop och sjunkit stadigt på plats.

Nu ska den vändas upp och ner och allt som har legat under den ska blottas.

Ni tror att ni har allting ”under kontroll”, att era stenar ligger stadigt i sina gropar. Men nu ska ni få se hur dessa gropar visar sina innehåll. Det som kommer fram under stenarna blir som en uppenbarelse för er. Nytt och spännande och underbart. Ibland kan det vara lite skrämmande att inte veta vad som kommer att blottas, men ni får se att det snart lägger sig en acceptans även över det som verkade vara omöjligt att ens kunna föreställa sig.

När era ”stenar” börjar rulla, ska ni inte vara rädda. De kan inte krossa er. Ni stiger helt enkelt åt sidan och får se det som blottas under dem. Ni kommer att bli mycket glada, för nyheterna är goda. De flesta nyheter är goda och de som är mindre goda kan ni snabbt låta gå förbi, passera.

Stenarna börjar nu röra på sig och ni kan på långt håll höra dem. Då vet ni att ni ska hålla er beredda. Inte rädda, men beredda och redo.

Detta är början på den Nya Tiden. Vi hälsar er från den Nya Tiden och vi väntar på er. Ni kommer snart hit och vi får umgås i glädje.

Allt som sker är i enlighet med det som ska ske. Det är väntat. Vi har väntat länge.

Vi är ert folk, Drakfolket från Maldek.

 

Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...