Drottning An-Ra via Erena Velazquez | 23 april 2022

 

Drottning An-Ra via Erena Velazquez | 23 april 2022

 

 

23 april 2022

Hälsningar Mänsklighet,

Jag är drottning An-Ra, Högsta Rådsmedlem i det Nya Jordrådet, och jag är också den ledande Rådsmedlemmen i den Planetariska Intergalaktiska Koalitionen. Denna nya allians inkluderar nu över 250 olika civilisationer som vill leva i fred.

Er värld fortsätter att återspegla 3D-illusioner på ytan, Eliten spelar schack med mänskligheten genom att lura dem. Media, som är korrumperad från topp till tå, försöker rädda sitt ansikte, det är för sent. Ingen tror på dem förutom de som sover. En Minoritet av er befolkning känner till den verkliga sanningen. De är redo att Stiga Upp och flytta till Nya Jorden.

De höga energierna för ut lögnerna i ljuset. Mörkret kan inte dölja sin sanna natur för en uppvaknande befolkning och de som sover börjar ifrågasätta sin omgivning. Mänskligheten behöver utvecklas för att överleva. Er planet kan inte utvecklas om ni inte tar bort de korrupta tjänstemännen överallt.

Just nu upplever ni den stora saneringen, och ditt deltagande behövs. Mörkrets styrelsetid närmar sig sitt slut. Ni övergår till en högre dimension. Tyvärr kommer miljontals vaccinerade att lämna sina fysiska kroppar. Resten av befolkningen kommer att fortsätta att utvecklas i andliga framsteg.

Inom en snar framtid kommer toppspelarna att avslöjas för brotten mot er civilisation. Snälla, fokusera på att hålla dig i hög frekvens för att hjälpa till att lyfta Jorden. Du kan bara åstadkomma detta genom konsekventa meditationer. Släpp energierna i 3D. Du kan inte gå framåt om du inte släpper ilska, förbittring, svartsjuka och etc. Dessa känslor representerar låga vibrationer, vilket kan hålla dig kvar i Matrisen.

Efter er övergång kommer jag att skicka min dotter till er planet som ambassadör för att hjälpa till att ta nästa steg i tillväxt. Ni kommer att behöva mycket vägledning och hjälp. Det är er första Uppstigning på Moder Jord. Vi är redo att stå till tjänst för er civilisation, vänligen gör er redo för första kontakt med civilisationer i yttre rymden. Kosmos fortsätter alltid att utvecklas, ingenting förblir detsamma. Njut av er resa in i en ny verklighet. Tack Universella Kanal.

Öppna er själva för att ta emot välsignelser från Kosmos. Drottning An-Ra

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...