Caphriel via Glynis Elaine, 13 april 2022

 Caphriel via Glynis Elaine

13 april 2022

 

Solen är Vårt Filter

När människor släpper gamla trauman, negativa entiteter, inblandning av negativa tankar, känslor och ord, till ljuset, så absorberas och rensas dessa förkastade energier av vår ljuskälla, den Stora Centrala SOLEN, och återkommer till oss som ovillkorlig kärlek i form av ljus via soleruptioner. För ljus är kärlekens farkost. Det är genom denna rena kärlek som vi får en djupare förståelse för våra autentiska själv och våra livs syften.

Då fler och fler människor på Jorden stiger upp i Kristusmedvetande, så stiger också volymen av dessa förkastade energier som släpps iväg för rening.

Vår SOL har förberett sig för denna gynnsamma tid i årtusenden, och har energetiskt arbetat med att rensa och rena de upprampade energierna i en mycket snabbare takt. När en överväldigande mängd kärlek och ljus produceras, bildas tryckfickor på solens yta, vilket skapar en rapnings-effekt när de släpps, detta benämns CME. Vår Sol Brister av Kärlek! Detta är en mycket bra sak!

Så, gå ut i solen så mycket som möjligt. Låt den djupgående gåvan av kärlek och det allt genomträngande ljuset lysa på er själ och tända ert hjärta.

Allting är på spåret! Allt är perfekt timat! Och så ÄR det!

Genom Kärlek &Ljus

Caphriel

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

Du gillar kanske också...