”Dualitet, Tålamod, RV / GCR”, Gästinlägg av Bob T, 15 oktober

Reval-22

”Dualitet, Tålamod, RV / GCR”, 15 oktober 2016
Gästinlägg av Bob T

Definition: Använd adjektivet funderade, för att beskriva något som är reflekterande eller tankeväckande, som dina funderande dagboksanteckningar eller en clowns ledsna, funderande ansiktsuttryck.

Varje dag jag vaknar så verkar det som om jag vet mer och mer, om mindre och mindre. Men varje dag fortsätter jag att söka entusiastiskt efter min ”sanning”.

Dessa funderingar är endast för underhållande syfte. Om det finns någon sanning i det som skrivs här är det genom min egen galenskap, tillfällighet eller slump eller alltihop.

Innan jag påbörjar mina funderingar, låt oss ta en kort titt på dualiteten vi har levt i och en del av det som sägs i samband med de förändringar vi alla sitter på kanten av våra stolar och glädjefullt skapar och väntar på.

 1. Kabalen har fortfarande kontrollen. Nej, kabalen har inga tänder kvar.
 2. Den illegala amerikanska bolags-regeringen har fortfarande kontrollen. Nej, är den illegala amerikanska bolags-regeringen är bankrutt och existerar inte längre.
 3. Den illegala amerikanska bolags-regeringen har fortfarande kontroll över vår amerikanska regering. Nej, den återställda republiken har kontrollen över vår amerikanska konstitutionella republik.
 4. FED (Federal Reserve) har fortfarande ansvaret för vår penningtillgång. Nej, FED är död och dess tillgångar har överförts till den återställda republikens amerikanska finansdepartement.
 5. General Dunford är död. Nej, general Dunford är mycket levande och välmående och han utför sitt uppdrag med att ge oss frihet.
 6. Hilary och Bill är helgon. Nej, de är inte heliga i någon tänjning av fantasin.
 7. Hilary kommer att stjäla valet. Nej, Trump blir president. NEJ NEJ, det kommer inte att bli ett ”dog and pony show”-val.
 8. Irak är centrum för världens RV/GCR. Nej, det är en illusion.
 9. Valutan vi har för vår växling är en bluff. Nej, valutan vi har är inte en bluff och ZIM är den stora vinnaren.
 10. RV kommer inte att ske förrän 2017. Nej, RV kommer att hända mycket tidigare än så och kommer att anlända ”Som en Tjuv om Natten”.
 11. Det finns ingen RV/GCR. Nej RV började förra veckan. Nej, den kommer att tillkännages i kväll, det är vad min svärmor sa till mig idag.
 12. Världen kan gå vidare precis som den alltid har, det finns inga verkliga finansiella kriser som inte kan lösas av de gamla goda bankstrarna. NEJ, den globala ekonomiska situationen kan inte och kommer inte att fortsätta under ”som vanligt”-paradigmet. Det paradigmet är döende i just detta NU-ögonblick.
 13. Världen kommer aldrig att förändras, eftersom min vän Jack eller min svärmor sa så. Nej, jag tror inte på den världsbilden, hur mycket glädje får man av denna uppfattning?
 14. Är vi alla galna? Nej, vi är alla på väg in i den nya världen av icke-dualitet. En värld som är baserad på frihet, samarbete, överflöd, kreativitet, ENHET och KÄRLEK. Det finns bara EN.
 15. Det finns 100-tals fler exempel, men du förstår vad jag menar.

Nå, tillräckligt om dualitet.

Vad jag har skrivit nedan är INTE RV-Intel. Jag är INTE en RV-Guru, jag är INTE smartare än någon annan och jag har INTE ”SANNINGEN”. Allt jag har är min ”sanning”.

Det som är intressant då jag läst berget av inlägg från olika ”påstådda” källor till RV-info, är att jag ser att under de sista veckorna eller mer, är långt fler inlägg inte riktigt användbar RV-Intel, utan snarare gästinlägg från personer som bara har åsikter och/eller klagomål, är missnöjda eller negativa des-info-agenter. Men viktigast enligt min åsikt, är att många inlägg tenderar att ta ner vår glädje och förväntansnivå, i stället för upp, är detta någons plan och avsikt, vill dessa att resten av oss ska vara lika olyckliga som de är?

Med detta sagt, vi alla borde inse att det finns en del värdefulla Intel-nyheter rapporterade av folk som har en kärleksfull och mänsklighets-baserad avsikt, oavsett om det är från denna värld eller en annan värld, och de gör sitt bästa för att hålla vår förväntan- och glädje-nivå hög. Ett stort tack till dessa uppväckta!

Vad som verkar vara viktiga triggers för RV/GCR är offentliggörandet av 800-numrena för valutaväxling, och för USA, offentliggörandet av den restaurerade republiken (NESARA), för världen, GESARA. Dessa meddelanden (Intel) är vad vi alla verkligen väntar på och kommer att se vid det exakta gudomliga ögonblicket.

RÄDSLA för det okända är vår värsta fiende. Oavsett vilken Intel som finns där ”ute” måste vi alla förlita oss på den inbyggda struntprats-mätaren och den interna resonans-guiden som kommer från utanför 3D-matrisen, för att ge oss VÅR individuella ”sanning”. Med cirka 7 miljarder människor på planeten är det en hel del individuella sanningar, men så är det. Sådan är illusionen av dualiteten, att vi alla är olika varelser. Vilket virtuellt verklighets-spel vi spelar. Har vi roligt? Är vi i glädje? Stannar vi kvar i glädjen eller tillåter vi andra att ta ner oss genom deras egna negativa skuggor? Är vi glada att detta Illusions-spel kommer till ett slut? DET ÄR VI VERKLIGEN!

Vad mer behöver sägas? Vi kommer att se dessa förändringar; det finns absolut ingen tillstymmelse till tvivel om att vi kommer. Men jag bestämmer inte när. Om det finns ett nyckelattribut som dualiteten har lärt mig så är det TÅLAMOD! Vilken viktig lärdom det är och har varit.

Ett par relevanta citat från Mark Twain;

”Välstånd är den bästa beskyddaren av principen.”

”Alla goda ting kommer till dem som väntar och inte dör under tiden.”

Nå låt oss fira dessa mycket intressanta tider vi lever i och observera de stora förändringarna som sker till gagn för hela mänskligheten och därefter. Planeternas inriktningar och de kosmiska energierna förbereder oss på att hantera dessa kraftfulla energier och förändringar som vi står inför. Så för mig är det dags att äta chokladglass och chokladkaka med chokladtopping. Kärlek till alla och envar.

”Livet är för viktigt för att tas på allvar.” ~ Oscar Wilde

Källa

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...