El Morya via Ann Dahlberg, 8 oktober, 2018

El Morya

Måndag 8 oktober 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är El Morya och jag vill säga några ord idag. Ni befinner er i en svår tid nu, ni människor på Jorden. Det händer något i snart varje land idag, ändå är det tiderna för ljusets begynnelse. Men ljuset tar upp det som är mörkt inom er själva, alla svårigheter och stridigheter som ni har genomgått. Det gör att balansen rubbas lite grann, ni vet inte vilken fot ni ska stå på, vad ni ska tro på. Inget är längre så självklart och sanningar visar sig vara lögner.

Den enda rätta kompassen finns i ert hjärta och det strävar nu efter att få göra sig hörd. Det ser ljuset bortom mörkret och strävar med alla krafter för att leda er dit. Hjärtat känner ljusets värmande och kärleksfulla strålar och sträcker sig så långt det är möjligt för att nå dem. Det vet att ljuset är er räddning kära människor på Jorden, för så fort ni tar tag i ljuset så försvinner mörkret. Ljuset helar alla era sår och ger er det plåster ni behöver för att gå vidare nu. Såren läker och gångna misstag är förlåtna och lämnar er emotionella kropp för att endast finnas kvar som guldkopior i er erfarenhetsbank.

Det är mycket mörker som försvinner från Jorden när ljuset hugger tag i människors hjärtan. De vänder sig mot ljuset och låter det hela sina kroppar. De tar tag i sin spade och gör sina avtryck i marken. Ett avtryck av ljus och glädje som sprider sig i den jord som de trampar på. Moder Jord tackar sina medarbetare för det ljus som de sprider på Jorden. Ju fler människor som tar tag i sitt hjärtas ljus desto mer mörker lämnar Jorden, ty ljuset och förlåtelsens kraft är stor mycket större än ni tror. Oj, ja det rimmar visst här, synkroniciteten är stor, den finns överallt. Du kan se den i det lilla såväl som i det stora.

Synkroniciteten är ett av våra främsta tecken, så ta dig en extra funderare när du möter en form av synkronicitet i ditt liv. Det kan ha något viktigt att säga dig. En dubbel mening kan finnas i varje synkronicitet. Känn in kära hjärtebarn vad just det betyder för dig eller för er om ni är fler som delar samma synkronicitet. Det kan vara ett viktigt budskap till dig själv, till gruppen, eller bara ett löfte för något nytt som ska träda in i ditt liv. En tid att vara uppmärksam på dig själv, dina känslor, vart det är meningen att dina vingar ska bära dig. Ta lite extra tid för att lyssna in ditt hjärta, det kanske har något att säga dig.

Min önskan nu är att alla människor på Jorden sträckte ut en hand mot ljuset för att få mottaga dess kraft och kärlek. En ny värld stodo då redan vid era fötter, en ny ljus varm och kärleksfull värld. Många av er gör det redan, andra är på väg och en del av er ligger i uppvaknandets fas. Ljuset ger sig aldrig, det kämpar för att få tillgång till ert hjärtas ljus var ni än befinner er på Jorden.

Vi finns här och stödjer er i era ansträngningar att finna den glädje och den frid som ert hjärta vill dela med Er. Vi sänder ljusstrålar från vårt hjärta till ert hjärta.

Jag är El Morya Er kärleksfulle tjänare

Du gillar kanske också...