Änglarna via Ann Albers, 6 oktober, 2018

Änglarna, 6 oktober 2018

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Var lekfulla kära vänner! Schemalägg tid utan något egentligt syfte, eller planera så att er ande kan minnas hur det är att vara fri! Vi vet att ni är upptagna. Vi vet att ni har många saker som ni vill uppnå under denna livstid. Vi vet att ni är ansvarsfulla … men, ert liv blir så mycket lättare om ni ger er själva tid att slappna av och söka glädje i nuet.

I er lek aktiverar ni nya mönster i er hjärna. Ni ”frigör” er från vanliga tankemönster som i sin tur gör att ni lättare kan få vägledning. Ni skrattar lättare. Er kroppskemi skiftar mot ökad hälsa och välmående. Ni blir mer kreativa, ni blir mer medkännande både mot er själva och andra. Lekar har stort värde.

Vad som utgör lek varierar från en person till en annan. För vissa är det att ta en promenad i naturen. För andra är det att handla och laga en läcker måltid för sina vänner. Det kan också vara att lösa korsord, titta på bilar på nätet, shoppa, spela spel, läsa en bok, räkna ut hur man bygger något, göra hantverk, titta på sport, spela kort, dekorera hemmet – listan kan göras lång. Allt som inte har något annat syfte än glädje är lek. Även ert arbete kan bli en lek om ni älskar det tillräckligt.

Lekar behöver inte vara lättsinniga. Det kan vara att studera något som ni länge har velat lära er. Det kan vara att träna en hund som ger er glädje. Det behöver inte se ut eller kännas som barnsligt. Det behöver bara fylla ert hjärta med glädje.

När ni leker eller spelar något så ber ni. Ni höjer er vibration till det Gudomliga Barnets. Ni kapitulerar inför glädjen. Ni finner er rotade i nuet, där all godhet och all vägledning sker. Njut av ert liv! Höj era vibrationer! Genom att göra det kommer ni att öppna upp för det Gudomliga och för era änglar, så att de kan vägleda er medan era sinnen är fria från oro och tvivel.

Bli som små barn och ni kommer att finna himmelriket.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Du gillar kanske också...