El Morya via Ann Dahlberg, 8 september, 2017

El Morya

Fredag 8 september 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är El Morya och jag framträder för första gången i de här sammanhangen. Det är en ära för mig att få prata med Er idag. Jorden eller Gaia har nu allas ögon på sig. Det är en stor händelse i Universum och det är många som har kommit hit från när och fjärran för att följa med i händelseutvecklingen som nu och sen en tid tillbaka sker på Jorden. Alla erbjuder sin hjälp så hjälp finns att få kära vänner, så det räcker till och blir över. Ni har många guider med er och de försöker göra er väg så lätt och klar som möjligt.

Det är många som vill vakna och följa med Gaia nu. Hon breder ut sina vingar över er för att ge er det mod och det stöd som ni så väl behöver nu. Det är oroliga tider men ljuset lyser i tunneln och drar er alla ut därifrån. På andra sidan kommer ni att få njuta av kärlek och harmoni som flödar till er från alla håll. I stillheten i ert inre kan ni finna en del av den harmonin. Tänk att få leva i det och släppa all oro för evigt. Det är det ni arbetar för nu och det är det ni har arbetat för under en längre tid. Ni har arbetat för att få med er alla era bröder och systrar, ni valde att gå upp som en kollektiv mänsklighet och avsluta tillsammans med Gaia som också har valt att stiga upp i en högre dimension och förenas med sin ursprungliga familj. Ni kommer alla att få förenas med era ursprungliga familjer och glädjen är stor i Universum. Ni har bott på många ställen i Universum och ni har många vänner lite överallt i Kosmos. Det kommer att bli underbart för er att få träffa alla era nära och kära igen.

Det förbereds just nu för er ankomst. Det är olika förberedelser som är på gång. Det är allt från vår ankomst till er ankomst och allt är individuellt utformat för er beroende på var i uppvaknandet som ni befinner er i. Alla kommer att få den hjälp som de behöver och vill ha. Din inre röst och din själ har sista ordet och din önskan är vår lag. Alla som vill stiga upp med Gaia har fortfarande möjlighet att göra det och de får den hjälp som de behöver på denna sidan och på den andra sidan. Fundera inte så mycket på det. Försök i stället att må bra där du är och lyssna lite extra på vad ditt hjärta och din kropp vill säga till dig. Följ det som känns rätt för dig även om det inte stämmer med vad andra säger och gör. Det finns ingen som har samma resa, det går inte att jämföra med varandra. Du har valt din egen resa och de som samspelar med dig har valt sin resa som på något vis kan hjälpa dem på deras väg, precis som de hjälper dig på din väg. Det är hela tiden ett pussel med massor av pusselbitar som till slut blir en hel bild. Bilden av dig själv har börjat dyka upp i horisonten och du börjar förstå vem du är och vart du ska. Det är en spännande resa så ta väl hand om varandra. Ni är hela tiden varandras läromästare och har valt varandra för detta syfte – att helt enkelt lära er och förstå er själva bättre på ett djupare plan i den tunga densitet som ni lever i.

Universum har öppnat upp sitt ursprung för er, den allomfattande vishet och kärlek som ligger i dess ursprung. Ta emot det kära barn på Jorden, den omger er nu. Ni behöver bara öppna upp ert hjärta och ta emot allt som ges till Er nu. Det är en förunderlig tid att leva i, en blandning av gammalt och nytt, en blandning av vishet och ignorans, en blandning av mörker och ljus. Ljuset har tacksamt nog fått alltmer fäste på Gaia och hon seglar högre och högre upp i sin manifestation av kärlek och vishet. Ni följer med kära barn på Jorden och ni får all hjälp ni behöver nu. Be om hjälp kära barn, det står tusentals beredda att hjälpa till vad det än är ni ber om.

Jag känner en oerhörd kärlek från alla håll där jag står nu, från både Gaia och alla väsen som finns runt om henne och det gör mig mycket ödmjuk och kärleksfull till sinnet. Jag sänder vidare all denna kärlek till Er, våra tappra krigare på Jorden.

Er ödmjuke tjänare

El Morya

Du gillar kanske också...