DJWAL KHUL via James McConnell, 3 september 2017

DJWAL KHUL via James McConnell, 3 september 2017

 

DJWAL KHUL

Det här är DK, som mina vänner i Teosofiska Samfundet skulle vilja kalla mig. Och för de som har läst Alice Bailey böckerna är jag också känd som Tibetanen. Och jag hälsar er idag.

Min gode vän, One Who Serves känner mig väl. Liksom många av Brödraskapet för att Jag Är en del av Brödraskapet … och Systerskapet för den delen även i inkarnationer, och jag är här idag för att ge er några praktiska råd om hur exakt ni kan hjälpa till att frigöra dessa energier som ni kanske har. Det första jag måste erbjuda dig när det gäller rådgivning är att kontrollera dig hela dagen. Om du någonsin känner motstånd mot något, är detta en nyckel. Det här är något som pekar på en energi som du håller inom dig som kan släppas. Så leta efter motstånd med …
[Samtalet försvinner] [8:30] (Kanaliseraren: Så kom tillbaka till detta, konversationen gällde övervakning av sig själv.)

När du går igenom din dag, gör bara en check. Kolla på dig själv varje timme. Kolla för att se hur du känner dig. Känner du ångest? Känner du dig upprörd? Känner du dig ledsen? Känner du dig otålig? Känner du dig arg? Har du hårda känslor om någon?

Bara kolla, varje timme, 12 gånger om dagen och det här kommer att ge dig en vana att kolla för att se om du har några energier som måste försvinna. Eftersom dessa typer av känslor som jag just har beskrivit är saker som du inte hittar hos en Uppstigen Mästare, för de sakerna har blivit rensade. eraoflight.com

Och detta är vad de nästa 7-8 åren handlar om. Det handlar om att rensa dessa typer av energier så att du är i ett tillstånd av frid; så att du befinner dig i ett centrerat läge. För när du är i frid och när du befinner dig på en centrerad plats, så spelar det ingen roll vad som händer i omvärlden. Och jag måste också nämna att det är väldigt enkelt för oss att bli distraherade av dessa externa aktiviteter som händer.

Om du tycker att du själv tänker och pratar mer om saker som händer utanför dig, är det en ledtråd för att du ska tänka igen på var fokus ska ligga. Ska ditt fokus vara på utsidan eller insidan? Och som Källan har nämnt är det det inre arbetet som är nödvändigt vid denna tidpunkt och det kommer då att manifestera sig. När du blir mer och mer klar över dessa okvalificerade energier, så händer det att ditt energifält påverkar tusentals, sedan hundratusentals och sedan miljontals andra. Det hjälper dem också att enkelt rensa dessa energier från sig själva.

Så det här är syftet med att övervaka dig själv så att du nu kan börja titta på de känslor du har. Låt oss exempelvis säga att du väntar i kö i en mataffär och du känner dig otålig. Jo, den otåliga energin är något som kan tas bort. Du kan be Källan att ta bort den från dig. Och Källan kommer att göra det. Varför be Källan att göra detta? Du kanske frågar dig själv, är inte Källan upptagen nog redan? Finns det inte biljoner av andra galaxer och system som går igenom uppstigning? Varför fokusera här på jorden?

Ja, fokus här är för att vi är en del av Källan och den här planeten blir läkt. Så när denna planet läker så läker Källan. För vi är en del av Källans kropp, så allt som du läker, allt som du ber om att ta bort, bidrar till helandet av denna planet, denna mänsklighet, denna galax, detta universum och Källan.

Så det här är ett mycket enkelt meddelande. Och jag ber dig att överväga att helt enkelt övervaka dig själv och ge upp allt som du övervakar och som du ser är okvalificerat till Källan och det kommer att tas bort.

Jag tackar så mycket för det här tillfället att prata med dig. Jag känner mig ödmjuk av den uthållighet som alla har. Ni lever i en mycket annorlunda tid än vad jag levde i när jag själv steg upp. Ni lever i en komplicerad miljö full av distraktion, mycket mer än vad jag hade att göra med. Och jag kan säga att ni gör ett fenomenalt jobb. Fortsätt det fina arbetet!

När vi tittar på er från dessa andra världar kan jag berätta att vi är fyllda av beundran och respekt och vi står ödmjukt till er tjänst.

Tack. Och jag bjuder er mitt avsked.

» Source 1 Source 2 – Channel: James McConnell – “Believing is seeing!”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

You may also like...