“Utan alternativ” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 7 september 2017

 

“Utan alternativ” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 7 september 2017

 

Kinesiska äldre tillåter alla Federal Reserve Banks USD, USA: s regering och USA: s ekonomi att kollapsa den 30 september 2017.

Nu artificiellt utvidgad till 8 december 2017 idag.

Kongressen måste offentligt ta USN genom en laglig omröstning eller betalningsförsummelse, eftersom USA, Inc. inte fullgjort sina betalningar privat år 2012.

Senaten kan när som helst rösta USN till lag. Trump kommer då omedelbart att göra det till lag och får sina IQD SKR hydratiserade och tvingas sedan avgå med en verkställande förlåtelse (Pence).

Kineserna bryr sig inte om orkaner som de relaterar till att skapa förhandlingar om hävstångseffekt.
De har också accepterat vilken som helst allvarlig skada som orsakats av 1000-års översvämningar, 20 fots svallvågor och kategori 5 vindbyar.

Den kortsiktiga förlusten av människoliv är minimal jämfört med den långsiktiga friheten som uppstår genom ett säkert kapitalbaserat tillgångssystem.

Den falska Trump/Pence-administrationen måste i slutändan tas bort och i höst ersättas av de kinesisk/ryska förvalda republikens ledare, inklusive det offentliga införandet av kongressledamot Paul Ryan som president och senator Ben Sasse som vice president.

Kabalens falska finansiella system måste också överges offentligt och illusionen av legitimitet elimineras.
Enkelt uttryckt finns det inget alternativ till detta slutresultat. Det här är strategin för bakväggen.

Kabalen är utan alternativ trots vad deras psykopatiska gunstlingar tror, ​​resten av världen har gått vidare – dussintals länder har redan gjort RV och deras nivå 1,2,3 SKR har alla betalas.

Det ursprungliga målet för NPTB var att försiktigt och subtilt ta ner västvärldens kabals inre strukturer av makt och sedan tyst byta ut dem mot ett välvilligt ledarskapsteam.

Allmänheten är inte klokare och allt fortsätter som normalt.

Den strategin har övergivits.

Så det finns nu bara en väg ut ur den nuvarande uppfattade kraftpositionen för kaballedare innan de ersätts …. Den svåra vägen eller den offentliga exponeringen som är ett brott mot mänskligheten gentemot det enkla sättet (i enskildhet).

Eftersom kabal/USD/ Trump-trion kommer att bli detroniserad i början av oktober vad som än händer.
En kraftig linje i sanden har dragits och den 8 december 2017 kl 23:59:59 kommer vi alla att få reda på vilka val som gjorts av de återstående kabalgunstlingarna.

Denna tvingade borttagningstid är satt på plats för att säkerställa att de nya guldbackade pengarna hydratiserar alla världsekonomier när de går in i 2017 år helgsäsong.

Resten av världen tvingar nu USA på knä på diplomatisk nivå, och det kommer att ta många år att återhämta sig. Detta är ett straff för att inte ha fullgjort GESARA-prestanda.

ZIM @ 3,00 USN plus.

Gud är med oss

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling www.st-germain.se

Du gillar kanske också...