El Morya via Genoveva Coyle, 8 december 2017

El Morya via Genoveva Coyle, 8 december 2017

 

God morgon och hälsningar mina kära! Jag är El Morya, Uppstånden Mästare, och Mästare av den Första Strålen av den Gudomliga Viljan, din familj, din älskade broder och din allierade, alltid.

Jag är här med dig idag, inte som lärare eller som någon som placerar sig sig över dig utan som din bästa älskade vän, för att dela lite av det vetande och den visdom som ackumulerats när jag färdats genom det här jordiska grova området av min själs expansion. För detta är vad denna jordiska upplevelse som du just nu har är, och det inkluderar tidigare liv som du har tagit på den här underbara planeten för att uppleva Ärkeängel Gaia.

Du förstår, i det stora arrangemanget av händelser, är detta bara ett kort ögonblick av hela din eviga existens. Så vad jag säger till dig är, varför inte göra det till en mer glädjefylld och trevlig upplevelse?

Det betyder inte att du blir vårdslös eller avskild, det betyder inte att du inte strävar efter att lära dig och få ut det mesta av dina hårda erfarenheter, men det jag säger är att du inte behöver göra denna livstid så svår att bära, så viktig och uppoffrande, som några av er verkar göra.

Slappna av, käraste ni! Ryck på axlarna och skaka av dig känslan att du på något sätt måste bära hela världen på dem. Ta ett djupt andetag och koppla av! Släpp självbetydelsen och le! Le och skratta så mycket du kan! Detta är ett måste, även om du känner att miljontals beror på dig.

Det finns smärta och ont, det finns en del tårar och nattlig gråt, det finns skrapade knän och sår som måste skötas kärleksfullt. Det är löpning, svettning och hopp, och alla slags anpassningar till dina fysiska kroppar. Men när du lösgör dig lugnt och sitter eller går i tystnad, kan du lära dig att flöda smidigt och ganska trevligt med dessa förändringar.

Det är ditt motstånd och nedsaktande av den flytande processen som ger dig problem. Det är ditt uppfattade behov av att kontrollera och förstå allt som händer med dig och med dem som omger dig som orsakar friktion.

Tror du att du behöver veta allt på förhand? Tror du ens att du skulle kunna förstå och placera alla bitar i ditt multidimensionella pussel på sina rätta ställen?

Kära ni, även om ni fick alla detaljer så skulle ni inte ha tid att förstå allt. Så fort går allting i dessa intensifierade och uppgraderade energier. Och det spelar ingen roll, för ert syfte är att flyta smidigt med förändringarna och ta med så många ni kan tillsammans med er.

Ni har blivit tillsagda att ni är lärare av ljus, och ni har fått så många andra namn och grader som innehåller ordet och den rena kärlekens energi inom dem. Och det här är den enkla sanningen! Ja, ni är lärare av kärlek och ljus. Och detta är därför ni så många gånger stannar på er väg, ni saktar in och försöker förstå varför och hur ert eget universum fungerar som det gör.

Och det beror på att ni tror att ni behöver lära andra vad ni hittills har samlat. Men för det mesta så matchar andra och deras situationer och planer inte helt med din, så de kommer att sluta att försöka höra och lära av dig, men deras själs val är att gå vidare och följa sin egen gudomliga plan och insikt.

Så vad du verkligen är, är ett exempel på att vara kärlek och frid i varje situation, men mestadels i kaotiska och mestadels stormiga tider. Det är i friden och förtroendet som du har, inte i andra gudomar och gudar, utan i ditt eget starka och allvetande gudsjag som du skiner mest när andra samlas runt dig för att känna och se dig.

Och inte ens då behöver du säga mycket till dem, du behöver inte prata extensivt och predika i timmar och dagar och slösa så mycket av din värdefulla energi som kan användas till mer tillväxt och för tyst läkning av dig själv och andra. För du behöver bara vara kärlek och med några få ord säga till andra att de också har samma makt och visdom i sina egna hjärtan, precis som du har.

Det är genom detta självbemyndigande av alla som rädslorna och begränsningarna som de fortfarande håller i sitt medvetande kommer att lösas helt och följaktligen kommer kärleken att flyta obehindrat och med största överflöd över hela Jorden.

Jag lämnar er med min kärlek, styrka och mod.

Till nästa gång, farväl.

Med tillstånd
© 2017 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

Detta kanaliserade material är skyddat av upphovsrätten. Vi uppmanar dig att dela den under förutsättning att den används i sin helhet, att ingen ändring görs, att den är kostnadsfri, och att upphovsrättsmeddelandet, uppgivande av kanalen, webbplatslänken och detta uttalande publiceras.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...