Seth via Beatrice Madsen, 16 oktober, 2018

Seth     via    Beatrice Madsen   181016

Jag är Seth och jag är känslornas mästare, sen urminnes tider.

Det finns egentligen ingenting vi behöver vara rädda för. Det vi räds mest är vår egen skugga och alla negativa emotioner. För att komma vidare i utvecklingen behöver var och en möta sin egen skugga, stå öga mot öga och se in i dess alla skepnader.

Det finns en föreställning om att vi bara ska tänka positivt. Det är alldeles klart att vi mår bra av att tänka positivt och ljusfyllt och det är meningen att denna energi ska öka och ta över skuggornas rike, men vi får inte glömma bort att också det kan bli en fallgrop. Inriktningen på att tänka positivt kan bli en illusion, och vågar ni inte själva känna era mera mörka och ogästvänliga känslor är risken stor att ni förskjuter dem och lägger dem på andra, om än omedvetet.

Det viktiga är att ni får tag i det emotionella flödet. Flödet låter ”alla” känslor få finnas och ta utrymme. Ni behöver dock inte ”reagera” på den negativa känslan genom att föra ut dess negativitet. Ni känner den och frågar vad den kan ge er. Är den en projicering av något hos en annan medmänniska som ni inte vill se hos er själva? Är den en intuition av att ni ska hålla er borta från något? Känslorna är era guider och när ni blir arga kan det vara ett sätt att markera en gräns som ni behöver sätta för omgivningen. Varje känsla har sitt budskap, och det är fullständigt unikt att vara så känslostyrda som människorna är. Det är med känslorna ni navigerar, det är känslorna som talar om vad som är rätt och fel. Att inge er en tro att ni bara måste tänka positivt är också ett sätt att kontrollera er. Jag vet att jag är provocerande för många när jag säger det men jag säger det för att jag vill hjälpa er att komma till insikt.

En gång i tiden var min uppgift att skapa drama och bära skuggan. Det var ingen lätt uppgift, men lika viktig som att bära ljuset. I den friktionen som uppstod mellan mörker och ljus skulle ni utvecklas mina kära. Det drama som ni upplevt gång efter annan har en djupare och högre mening. Utan att dväljas mellan mörker och ljus så skulle ni förbli okunniga och ytliga om än ljusa varelser. Nu har ni djupet och ni har slipats som diamanter, från att ha varit kolbaserade till att nu gnistra och reflektera ljusets och källans strålar på det mest enastående vis. Det mänskliga dramats höjdpunkt är beskrivet i de antika grekiska dramer som ni alla kan läsa om. Varje myt representerar ett djupt arkaiskt drama inom det mänskliga psyket. Efter det har många repeterat sina dramor om och om igen i liv efter liv och nu är det dags för er att gå vidare. Dramats tid är förbi. Ni ska inse att ni är Gudar och Gudinnor med rätt att skapa och samskapa och ni ska inte fastna i dramats kretslopp. Red ut era dramor. Dammsug ert inre. Det går mycket fortare nu, om ni är beredda att arbeta. Be om hjälp med det och vi assisterar er. Ljusspiraler sänds ner till er som roterar i väldig fart och med hög energi. De assisterar vid igångsättandet av er kundalini och allt som medföljer det.

Omfatta din egen skugga. Hör vad skuggan vill säga. Den kräver plats och respekt. Precis som ytans skuggvarelser jagas bort med ert ljus i kombination med de galaktiska medhjälparna ska skuggorna inom er blir mindre genom att belysas av ert inre ljus. Det finns ingen omväg. Se med kärlek och ömhet på dina mest fula och skraltiga sidor. Ta emot dessa skuggpersonligheter med öppna armar. Ha förståelse för att de har utvecklats genom att inte få sina behov tillgodosedda. De är rädda, arga, frustrerade eller rasande, men de Är. När de får uppmärksamhet och kärlek av dig så blir de likt en spinnande katt. De blir transformerade till kärlek och blir istället din medhjälpare.

Seth var namnet

Du gillar kanske också...