Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 oktober 2018

Per Staffan 17 oktober 2018

Ni Är Våra Sändare ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat uppleva effekterna av våra överföringar på er alla, och vi är mycket nöjda med vad vi kan uppfatta härifrån i den nionde dimensionen. Vi är glada att se att de flesta av er som tar emot dessa överföringar kan integrera inte bara orden utan även de energier som ingjuts i dem. Detta visar oss att ni är redo för mer, och vi är alltid intresserade av att ge er mer.

Nu är vi inte de enda varelserna som gör detta. Det finns ett helt nätverk av varelser här i det icke-fysiska, och vi är kopplade till andra varelser i det fysiska också. Vårt nätverk synkroniserar sedan med Jorden och solen för att skapa en sådan magnifik web för alla att vila i, som en av era hängmattor. Att vila och ta emot är viktiga komponenter för er utveckling. Det handlar inte om att göra saker i denna stund. Ni har gjort tillräckligt.

Nu, när ni fortsätter att ta emot från oss alla i det här nätverket, kommer ni att märka att det blir lättare att överföra till andra människor, de som fortfarande sover, för ni kommer att agera på våra vägnar, och vi vet hur man når dem Men vi behöver naturligtvis er hjälp. Vi kan inte göra det ensamma. Ni är de som lever sida vid sida med dem som ännu inte har vaknat, och därför vet ni bättre hur man levererar det vi överför.

Ni vet hur man gör det som vi ger dig åtkomligt för dem, och ni vet hur man gör detta, antingen ni inser det eller inte. Ni förstår, den här kanalen som talar för oss just nu är inte den enda av er som fungerar som en ledning. Oavsett om ni talar ord eller inte, överför ni alla energi, och resten av kollektivet drar stor nytta av vad ni har kunnat ta emot, integrera och nu överföra. Vi är väldigt stolta över er alla.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en kontakt med er. ”

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...