Draken Elthor via Galaxygirl, 8 oktober, 2018

Draken Elthor

via Galaxygirl

8 oktober, 2018

Jag är Draken Elthor. Jag kommer nu till detta plan för att tala om för er, mänsklighet, att ni har blivit befriade. Den största majoriteten av avlägsnandet av de mörka har uppnåtts. Och ändå tvivlar ni på detta när ni får höra mina ord. Det stämmer att mänskligheten under en lång tid har lidit under mörkrets mantel, av missnöje, förvirring, manipulerande och girighet. Så är det inte längre. Det är inte Moderns önskan. Hon önskar att ni ska få vara fria att utforska er gudomlighet och när vi drakar tjänar Den universella Modern för Alla Ting, så förverkligar vi detta önskemål.

En hel del transmuterande äger rum och har nyligen uppnåtts! Vila i dessa glada nyheter, människa. Acceptera detta och fortsätt på din färd mot ett upplyst självupptäckande. Vackla inte. Drakarna vacklar aldrig. Vi stormar fram. Människa, så är det just nu. Upptäck lite av drakarnas mod inom dig – fastän ditt sanna mänskliga själv är mer än tillräckligt – för ni är verkligen mäktiga varelser, vilket är varför vi drakar så mycket gillar att slå oss samman med er på uppstigningsresan, för ni har en sådan beslutsamhet. Beslutsamhet behövs under tider som dessa, när världen rämnar och tidsherrarna blixtrar och maskhålen kolliderar och tidslinjerna faller samman – mycket – mycket står nu i görningen. Det är varför ni är utmattade. För ni arbetar tillsammans med oss, många av er, under er nattetid och ni bekämpar mörkret tillsammans med oss. Hurra!

Vi tackar er för er service. Vi tjänar också. Alla riken håller för tillfället på att tjäna Alltets Moder, för det är vår natur på de uppstigande planeterna. De som är upplysta tjänar med hela sina hjärtan för det går inte att beräkna priset för ett misslyckande. Endast en seger är tillåten och därför är detta vad vi gör anspråk på och kräver. De mörka har ingenstans att ta vägen. De har ingenstans att ens överväga att fly, för alla baser är bevakade, som ni människor säger. Och vid varje bas finns en drake /Draken skrattar/. Blir ni uppmuntrade? Era välsignelser är på väg och många av dem finns här i väntan på att bli manifesterade.

Vågen kommer att underlätta saker och ting. För inget som står i linje med det mörka kommer att förmå bli kvar. Det kommer att disintegrera likt disharmoniska tidslinjer – de kan inte existera i den kosmiska kärleksvågens andetag, den kärlekstsunami – som börjar genomtränga alla ting i er värld på ytan. Pannan på denna hettar nu utav dessa ord, när hon kan se vågen – ni kommer att få se, få känna, kommer att förstå att inget kan vara detsamma efter vågen. Den är en kosmisk spelväxlare. Det är varför de mörka försöker fly. Och liksom loppor som hoppar från en hund när den får sig ett bad, så försöker de mörka hoppa av. Men vi väntar på dem. Det är vårt nöje att vänta på dem och att gladeligen få eskortera dem till den plats de väljer, vilket förstås är centralsolen, för de har inga alternativ kvar! Helt bokstavligt. De har låst in sig så tätt i sitt eget mentala helvete att inget annat återstår.

Hela solsystemet håller på att uppgraderas med denna kosmiska explosion av kärlek och hela universum kommer att påverkas, till det bättre. Allting utvecklas. Allt är Källan. Allt är levande. Kan du se det redan, människa? Kan du förstå betydelsen av din roll här på Gaia i detta mest nära förestående Nu av alla Nu-ögonblick? Kan du se det? Kan du känna den yttersta vikten av ditt ljusarbete? Fortsätt med det. Utför det. Lev det. Andas det. Var ljuset! Var kärleken av Källans Skapare som du redan är! Kom ihåg. Kom ihåg ljuset och tjäna ljuset och i och med att du gör det så ligger din frihet där. Där finns din uppstigning. Där finns din strålglans och där ligger ditt överflöd. För när du befinner dig i flödet – i flödet av Källans ljus – så finns allting tillgängligt för dig, för allting är du. Kan du se det? Betydelsen av detta kan inte underskattas.

Låt mig andas ut min drakeld på ditt tredje öga, nu när du i sanning kan se och känna och väckas upp på en allt djupare nivå. För detta är en kosmisk händelse. Mycket mer än dong och dinar. Detta är en kosmisk förändring i hela denna sektor som har legat kontrollerad under de mörkas tumme alldeles för länge. Aldrig mer! För Modern har talat! Och vi drakar tjänar henne, tjänar hennes röst, hennes kommandon. Det är bäst för dig människa att göra detsamma, ifall du önskar överleva vågen som kommer. Ljus och kärlek är nu det enda sättet, det enda valet för alla som önskar stanna kvar. Och i och med att ni gör det, så kommer ni att få upptäcka rikedomar av glädjeämnen som hittills aldrig har skådats inom er ytvärld. Nova Gaias glädje och salighet, enbart hennes skönhet saknar motstycke inom multiversum. Hon är den vackraste planeten. Jag säger detta, jag vet att jag, Elthor, är synnerligen partisk till hennes fördel, för Gaia är var jag alltid väljer att få min avkomma att kläckas – men det stämmer. Hennes hjärta, hennes skönhet och hennes kullar, fält, oceaner, dalar, kanjoner, regnskog – hon har allt det. Vi drakar har blivit kallade för att återvända, för att tjäna, för att vara ljuset och att blåsa med vår drakeld här på allting som inte är av ljuset.

Människa, det är dag att vakna upp. Att verkligen se. Väntans tid existerar inte längre. Enbart nuet existerar. Res er upp och gör anspråk på er makt och transmutera ännu mer, med de segrarhjärtan som ni är. Vi slåss, vi tjänar, vi lever för Modern som Är Allt. Vi välkomnar er, mänsklighet, tillbaka till de uppstigandes vindling. Vi drakar välkomnar er tillbaka från er långa färd i de glömda ödemarkerna, till Nova Gaia. Ert sanna hem väntar på er!

Jag är Draken Elthor. Kalla på mig, jag ställer gladeligen upp och för att tjäna. Men var medvetna om att när jag anländer så hoppas jag att ni är redo för mig. Tiden för svaghet och gnäll är för längesen förbi. Det är dags för er att resa på er och göra anspråk på er gudomlighet. Gör anspråk på er gudomlighet! Tjäna Modern. Älska varandra. Och allt kommer att gå väl för er. Jag är Elthor. Jag har talat. Jag ger mig nu av i frid, djup frid, som kommer när allting befinner sig i harmoni. Och så är det.

 

~ galaxygirl

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...