En Mästare från Kristallriket genom Carina, 5 maj 2019

En Mästare från Kristallriket genom Carina, 5 maj 2019

 

Kära Ljusvarelser, kära människor på jorden,

Öppna upp era hjärtan för den Nya Tiden och låt den vandra in i det medvetande som ni, som människa på jorden, har tagit med er hit för att använda när ni nu släpper den tredje dimensionens jagande av tid, rum och fysiska föremål.

Den Nya Tiden är den tid som ni alla väntat på. Ni har väntat på att släppa taget om det som hållit er fastkedjade i den förslavade tidens energi. Den energi som gjort er till slavar under ekonomiskt jagande och delaktiga i ett maktspel oavsett om ni förstått det eller ej.

Den Nya Tiden har med sig befrielse i sitt sköte. Den Nya Tiden ger er möjlighet att släppa taget om allt det som varit jobbigt på en medveten nivå av mänsklighet. I den högre energins värld har livet på jorden varit en kamp i era medvetanden. Ni har tvingats tro att ert liv måste följa en viss föreställningsram för att det ska vara bra. Ni har tvingats tro att ett överflöd av fysiska ting är viktiga för er överlevnad. Ni har tvingats att tro att den som är fysiskt stark är mer värd än den som är fysiskt bräcklig och svag, den som är fotomodellsnygg är värd mer kärlek än den som inte är det. Ni har genom mörkrets snedvridna filter förletts att tro att ni inte är något värd om ni inte kan prestera, skapa stora summor pengar eller att ert liv sett ut på ett visst sätt familjärt, yrkesmässigt osv. Inget kan vara mer felaktigt och när ni förstår det i ert medvetande är ni fria att älska er själva och andra precis som ni är.

I den gamla tiden pratade vi med er om att ni kommer att bli mycket lyckliga i den Nya Tiden. I era dåvarande medvetanden såg ni kanske framför er att det skulle regna pengar från himlen och att ni därmed skulle kunna förverkliga alla era drömmar om materiella ting. Ni kanske såg att ni äntligen skulle kunna sluta arbeta och bara resa runt i världen och bo på lyxhotell och äta god mat i överflöd.

Ni kan skapa pengar i den Nya Tiden och ni kan skapa materiella ting och lyxiga levernen men i sanning kommer ni inte behöva göra det för att vara LYCKLIGA och MÅ BRA. Ni kan skapa precis vad ni vill i den Nya Tiden och det kommer att gå oändligt mycket snabbare än tidigare men för att era skapelser ska ta form i den nya tiden måste de vara sprungna ur ert hjärta och när ni väl når in i ert hjärta kommer ni sannolikt inte uppleva något behov av materiellt överflöd längre. Det här innebär inte att ni inte kommer att behöva hus att bo i, bilar att transportera er i, flygplan, varuhus osv. Det vi menar är att ni kommer att vara nöjda med det som ni exakt behöver enligt ert hjärta för att leva ett kärleksfullt välmående liv.

Överallt där ni nu befinner er finns mängder av välsignelser som ert hjärta önskar att ni ser. Det finns vackra ting i naturen, det finns vackra skapelser i ert hem, det finns värdefulla relationer i ert liv som ni tar för givet utan att se dess renhet och kärlek. Ni har levt i ett medvetande som jagat efter det som ni inte kan få och tagit det som ni har för givet. Ni har vilseletts att ignorera det som egentligen varit viktigt för er ända fram till den dagen då ni av tidsmässiga och fysiska skäl måste skiljas från det. Ni har levt i en paradox där ni egentligen inte saknar någonting alls men där ni tvingats uppleva att ni saknar allt. Förstår ni, ni har inte haft det lätt. Ni har tvingats jaga efter ting som inte finns placerade i ert liv istället för att njuta av det som ni redan har i ert liv. Det finns ett ordspråk som lyder ”gräset är alltid grönare på andra sidan”. Förstår ni, ni har vilseletts av de låga energierna att bara se det gröna gräset på andra sidan istället för att se att ni redan har mängder av grönt gräs där ni står.

Att kliva in i den Nya Tiden innebära att ni växlar ner tempot i er vardag. Ni slutar jaga efter allt det som ni tror att ni vill ha och istället börjar ni njuta av det som ni redan har i ert liv. Ni kommer att se att era relationer är värda att tas omhand och njutas av. Ni kommer att se att ert hem är värt att lägga energi på för att ni ska skapa det paradis som ni längtar efter. Ni kommer att börja njuta av er själva och ta hand om era fysiska kroppar på ett mycket kärleksfullt sätt. Ni kommer att börja värna om er själva och andra med kärlek och ni kommer att öppna upp er för mera kärlek och värme. Alla dessa nya sätt att se på er själva, andra och era liv i stort kommer att skapa LYCKA och VÄLMÅENDE i era liv på ett sätt som ni tidigare inte kunnat föreställa er.

Låt oss nu föreslå att ni funderar en stund varje dag under en tid över vad ni redan har i ert liv som ni kommer att sakna den dagen ni ska kliva ur er mänskliga kropp och återvända hem till ljuset igen. Vad ni vill att andra människor ska minnas om er och vad ni själva vill minnas om relationen med er och andra när någon av er återvänder hem till ljuset ifrån era jordeliv. När ni gör det kommer ni kanske att få ett annat perspektiv på det ni redan har. Ett annat sätt att fundera i de här banorna är att föreställa er att ni skulle bli av med allt som ni äger och har i dag, saker, relationer, jobb osv. Fundera sen på hur det skulle kännas och hur glad ni skulle vara att få det tillbaka.

Vi i de kristallina rikena vandrar med er i ert Nya Liv. Vi är närmare er nu än tidigare då energierna nu tillåter oss vara med er på ett annat plan. Vi önskar bistå er med allt ni önskar och vi finns bara en tanke bort. Våra hjärtan flödar över av kärlek för er.

 

Du gillar kanske också...