Mästaren från Kristallriket via Carina, 14 december, 2021

Älskade Ljusbarn!
Vi hör hur ni ropar ”vi orkar inte mera”. Vi hör hur nya insikter får er att falla samman när en helt ny verklighet öppnar upp sig för er. En sanning som kommer att göra er så stark. En sanning som kommer att få er stabil men som just nu får hela er uppfattning om vem ni är att falla samman. Ledstången är borta och ni halkar omkring på isen som ”Bambi på hal is”.
Älskade ljusbarn, ni är alla en perfekt kopia av Universum. Ni är alla en perfekt kopia av Gud, Källan, Ljuset, den högsta dimensionen. Ni har alla utrustats med ljus och mörker precis som Universum. Våga släpp taget om era gamla uppfattar och släpp sen taget om all kontroll av era känslor. Tillåt er själva att känna oro, sorg, ilska och hopplöst. Tillåt er själva att förstå att alla dessa känslor är en del av er själva därför att de måste få existera inom er för att ni ska kunna existera. Ljuset kan inte existera utan mörker. Det är så ert Universum och därmed ni är skapade.
Mörkret i ert Universum är missförsått. DET är anledningen till all den rädsla ni känner inom er när dessa känslor flyter upp. Mörkret är, och har aldrig varit farligt. Det är er egen tolkning och användning av mörkret som gjort det farligt. Några få människor på jorden har kommit på att de kan få hela mänskligheten att göra som de vill genom att skrämmas med mörkret. Förstår ni?? Mörkret är en del av er själva och de har kommit på att genom att få er att tro att mörkret är farligt så väljer ni att separera er från er själva, från er egen helhet, den ni ÄR. Det är inte mörkret som de håller er fångna med, det är illusionen kring mörkret de håller er fångna med.
Ni är utrustade med ilska för att skydda ert ljus. Ni är utrustade med sorg för att skydda ert eget ljus och när människan på jorden konstruerar medel mot svår sjukdom är avsikten att skydda själva överlevnaden i den fysiska kroppen, det enda livet som människan tror existerar. När människan går till attack i olika lägen är det för att skydda det enda livet hon tror existerar. Förstår ni?? Människan TROR att hon vet att detta liv är det enda som existerar och hon agerar utifrån det.
Släpp alla era gamla uppfattningar om mörkret och tillåt ert ljus att hjälpa er att i första hand älska ert eget mörker. Säg till er själva ”jag tillåter mig själv att känna ängslan, oro och olust i den här situationen. Jag vet att dessa känslor vill skydda mig men jag går in i en ny tid nu och släpper all kontroll och all annan rädsla och tillåter mitt eget ljus, min egen självkärlek att skölja ner över mina jobbiga känslor, mina rädslor för mörker”.
Säg sen vidare till er själva ”jag accepterar alla mina rädslor, jag accepterar att jag inte förstår, jag accepterar att jag inte vet eller förstår hur jag ska komma ur alla dessa otäcka känslor MEN JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV OCH ALLA MINA RÄDDA DELAR. För en del av mig ÄR Källan av Ljus och Källan av Ljus älskar alltid eftersom det är det enda den kan, dess enda essens. Jag låter nu den delen av mig skölja rakt ner i all min olust, all min förvirring och förtvivlan”.
Älskade, älskade barn, ni ÄR Ljuset och ni ÄR mörkret. Ni kan och behöver inte förstå, bara acceptera och sen ÄLSKA ER SJÄLVA MED DET LJUS SOM NI ALLTID ÄR. Det spelar ingen roll vad någon del av er själv gör, säger, känner, upplever – DEN LJUSA DELEN AV ER ÄLSKAR ER ALLTID!!
TILLÅT ER SJÄLVA ATT SLÄPPA ALL KONTROLL OCH BARA ÄLSKA ER SJÄLVA! Det är vägen ur det gamla och in i det nya. ÄLSKA ER SJÄLVA!
Vi älskar er och vandrar varje steg med er genom denna tid av uppvaknande.

Du gillar kanske också...