En Mästare från Kristallriket via Carina, 10 januari, 2019

En Mästare från Kristallriket via Carina, 10 januari 2019.

Kära Ljusvarelser, kära människor på jorden!

Den Nya Tidens ENERGIER skapar nu stora förändringar i er fysiska värld. Överallt ställer sig människor upp och kräver förändring. Människor har fått nog av maktmissbruk och manipulation som bland annat inneburit att era ledare mest pratat om förändringar men inte skapat dem i praktiken.

Miljöaspekterna är mer i fokus än någonsin. Precis som människorna så har er fantastiska planet fått nog av att ni överförbrukat hennes resurser sen länge. Människorna har tagit sig friheten att våldföra sig på hennes fysiska resurser och liksom andra Ljusvarelser har hon låtit detta pågå utan att protestera.

Men nu har er planet fått nog. Precis som ni själva ser hon en ny sanning när den Nya Tidens ljus drar in. Hon protesterar kraftfullt genom stormar, orkaner, jordbävningar och svårsläckta bränder. Hon kommer fortsätta att protestera tills mänskligheten tar sitt förnuft till fånga och ingen ledare i världen, oavsett hur stor och stark han tror att han är, kommer att kunna stoppa henne.

Som Ljusvarelser känner ni av den Nya Tidens ljus på ett känslomässigt plan som är mycket omtumlande. Mänger av energi lossnar från era gamla fragment. Kärleken till er själva är starkare än någonsin men till många av era medmänniskor verkar kärleken som bortblåst. Ni upplever att ni tydligt ser de gamla bojorna ni burit och slaveriets uppenbara existens. Ni ser hur de gamla energierna har förslavat er och hur det har gett uttryck i ert liv på ett sätt som får er att må illa. Ni HAR varit förslavade av den mörka energin. Ni HAR sett er själva och allt som är genom ett filter som varit justerat på ett sätt som gjort er själv mindre värd än andra. Det här avslöjandet gör er illamående och arga.

Den gamla tiden har varit mycket orättvis och förfärlig ur den nya energins perspektiv. De som haft makten att utnyttja er, och andra som förtryckts av den låga energin, har utnyttjat er och systemet på jorden. Ni ser nu att ni tagit många av dessa maktmissbrukare i försvar inför er själva och andra. Ni har förlåtit och kanske till och med tyckt synd om dem då ni antagit att de inte förstått bättre än att göra andra illa och nu skälver ni av ilska när ni ser situationerna ur ett nytt perspektiv. Ni ser hur ni accepterat att andra behandlat er och goda medmänniskor illa och när ni nu ställer er upp och säger att det får vara nog har dessa maktmissbrukare mage att försöka hitta nya vägar att manipulera er på.

Det pågår stora förändringar och förändringar skapar ”oro i lägret” som ni brukar uttrycka det. De som tidigare stått för makten kommer med alla medel försöka få er tillbaka till er gamla timida position utan framgång. Ni kommer kanske att mötas av nedlåtande kommentarer om ert nya jag. Många maskulina män är nu väldigt förvånade och missnöjda över hur deras kvinnliga medmänniskor, med mycket feminin energi, börjar ta sig ton och tillsammans försöker de att få tillbaka makten genom att nonchalera och dumförklara dessa kvinnor.

Men i sanning kommer de inte att komma någonvart. Kvinnorna har överlag mer feminin energi än männen och är mycket känsliga för den Nya Höga Kraftfulla Energin. I de allra flesta länder i västvärlden har kvinnorna varit mycket kontrollerade av männen. De har tillåtit männen att förtrycka dem då de själva varit fängslade av den gamla energin i tron att de är mindre värda. Men männen kommer att få vänja sig vid att kvinnorna tar över rodret i världen. Mängder av kvinnor står redo att axla det nya ledarskapet i världen och det är genom kvinnorna som jordens resurser och medmänsklighet kommer att komma i fokus. Många kvinnor, och män med mycket feminin energi, upplever just nu att ni blivit hjärtlösa, ilskna och hänsynslösa med era gamla mått mätt, men detta är bara i en övergångsfas då ilskan ger er kraft att genomföra denna stora förändring.

Jordens fortsatta existens kommer att räddas och ni kommer att vara med och rädda den genom att stå upp för er själva och de känslor som ni nu fylls med. Varje människa har ett uppdrag i denna enorma förändring av livet på jorden. Turbulensen ni känner inom er just nu är kraftfull och bra. Ni har gjort ert som förslavade under maktmissbruk och kommer nu att välja er själva, ert eget liv i Ljuset. Med hjälp av den Nya Tidens energi reser ni er upp och agerar utifrån en ny nivå av er själva. Ingen, absolut ingen, kommer att kunna stoppa er. Den Nya Tidens energi tar nu plats på jorden och fyller er med SJÄLVKÄRLEK OCH RESPEKT för allt och alla.

Ni är fria! Ni är fantastiska! Ni är Ljusen på jorden!

Du gillar kanske också...