Benjamin Fulford Komplett Rapport, 7 januari 2019

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 7 januari 2019

Per Staffan 10 januari 2019

Benjamin Fulford (undersökande reporter)

“Militära Tribunaler Startar” – Fulford Report – 7.1.2019

1/10/2019 12:22:00 AM  Fulford, Intel, News

Förre Majoritetsledaren i Senaten Harry Reid är nästa kabalist att avrättas när militära tribunaler startar

Bundy Ranch-skurken och förrädaren, den tidigare Majoritetsledaren i senaten Harry Reid, kommer att förenas med John McCain och George Bush Sr. och bli avrättad för förräderi, säger Pentagonkällor. Precis som McCain, kommer Reid officiellt att dö av cancer och tillåtas, som dömda män får, rätten till några sista ord, säger källorna. Reid valde att tala illa om den amerikanska presidenten Donald Trump.

https://www.dailykos.com/stories/2019/1/2/1823124/-Terminally-Ill-Harry-Reid-Minces-No-Words-About-Himself-Nor-Donald-Trump?detail=emaildkre

Medan äldre offentliga figurer som Reid tillåts att dö “naturligt” kommer andra att avrättas med en dödlig injektion, säger Pentagonkällor. Källorna bekräftar också att militära tribunaler redan har startat och den militära rättvisan är snabb.

Under tiden kommer nedstängningen av den amerikanska regeringen, som nu kommer in på sin tredje vecka sannolikt att leda till deklarerande av undantagstillstånd, säger källorna. Utvecklingsscenariot kommer att se militärt ingripande efter att obetalda fängelsevakter och flygplatssäkerhetspersonal lämnar jobbet, medan matkupongmottagare startar hungerupplopp. Amerikanska militären är fullt finansierad för det närmaste året, så man behöver inte oroa sig för ett myteri bland obetalda soldater.

https://www.nbcnews.com/news/us-news/hard-digest-inmates-eat-holiday-steak-during-shutdown-while-prison-n954971

https://www.pennlive.com/news/2019/01/airport-security-screeners-calling-in-sick-amid-the-government-shutdown.html

https://www.wtrf.com/news/funding-for-food-stamps-program-running-out-as-shutdown-lingers-on/1688602045

“Den romerska kurian ska styra över sina skapelser-truster, stiftelser, C Corps, S Corps, LLCs, och så vidare. Nu, till deras heder, har Kurian vägt in och likviderat ett stort antal kommunala företag som deltar i kriminella aktiviteter. Detta inkluderar Förenta staterna, INC., som har blivit föremål för kapitel 7, ofrivillig konkurs. De är nu i färd med att “lämna” lokalerna och måste stänga ner och lämna D.C. i 90 dagar, “det var vad domare Anna Von Reitz var tvungen att rapportera om situationen.

http://www.paulstramer.net/2019/01/the-kingdom-of-dead.html

Som en dröm som går i uppfyllelse för många, ser vi nu också rörelser för att avskaffa Internal Revenue Service och lägga in Federal Reserve Board under amerikanska finansdepartementet, säger källorna. Det innebär bland annat att inkomstskatter kommer att avskaffas och ersättas med en moms på icke-väsentliga produkter, säger de. En oberoende bekräftelse på detta finns här:

https://prepareforchange.net/2019/01/06/h-r-24-and-h-r-25-bills-submitted-to-us-116th-congress-2019-2020-call-for-a-full-audit-of-the-fed-system-abolishing-the-irs-by-repealing-all-taxes/

Den amerikanska militären förbereder sig också för förhandlingar om finansiella system med Kina genom att sända trupper till Afrika och Brasilien för att kunna lägga beslag på nyckelresurser och därmed förhandla om chips (coltan för mobila enheter, sojabönor, etc.), säger källorna.

Med dessa chips i handen kommer Trump att träffa den kinesiske vice premiärministern och finansiella experten Wang Qishan i Davos den 22 januari. Här kommer den Globala Valutaåterställningen att beslutas, säger källorna. Medan många detaljer ännu inte har utarbetats har kineserna, amerikanerna och de europeiska kungligheterna enats om att inrätta ett framtida planeringsorgan med en budget som är långt större än FN, IMF och Världsbanken, enligt europeiska kungliga familje-.och asiatiska hemliga samfundskällor.

De europeiska kungliga familjekällorna tillägger att det även har uppnåtts en överenskommelse om att nationalisera alla större centralbanker som för närvarande är privatägda, inklusive Bank of Japan och Bank of England.

Konkursen av U.S. Corporation (Företaget USA) kommer också att innebära att innehavare av välståndsfonder, jordbrukskrav etc. endast får en bråkdel betalt av vad de är skyldiga, säger en europeisk kunglig familjekälla.

Den andra saken som är värd att notera är att Trump/Wang-mötet kommer att äga rum omedelbart efter “Super Blood Wolf Moon” som inträffar den 20 och 21: a januari. Som vi har noterat tidigare använder de hemliga härskarna sig av jordens planetariska rörelser för att tajma stora händelser. Indianer kallar fullmånen i januari Vargmånen eftersom det var när hungriga vargar kunde närma sig mänskliga bosättningar. Det faktum att det också är en månförmörkelse, eller en blodmåne och en supermåne, är ett tecken på att någon form av stora händelser är planerade.

https://www.techtimes.com/articles/236825/20181227/rare-super-blood-wolf-moon-to-coincide-with-total-lunar-eclipse-this-january.htm

Kinesiska frimurare har länge sagt att en begränsad krigföring kan behövas innan en slutgiltig lösning kan uppnås. Kanske är det därför som alla amerikanska hangarfartygsgrupper, föråldrade och sårbara som de är, vistas i sina hemmahamnar. I detta sammanhang är det också intressant att notera det ökade vapenskramlet över Taiwan nyligen.

Det är också möjligt att det kommer att bli en rensning av tjänstemän på hög nivå som blockerar Global Currency Reset (GCR). Människor som president Emmanuel Macron av Frankrike, premiärminister Shinzo Abe of Japan och Benjamin Netanyahu i Israel kan vara sådana personer. Makron är belägrad av patriotiska gula västprotestanter som kräver revolution och nationalisering av Banque de France. Abe är under attack för att han säljer Japans vattenresurser till brottsliga företag. Netanyahu står inför åtal för flera brott.

Även kollapsen av U.S.dollarn, kinesiska yuanen, brittiska pundet och australiensiska dollarn och en plötslig ökning av priset på guld och den japanska yenen den 2 januari, följt av en motattack nästa dag ger oss en aning om de hemliga aktörerna bakom GCR. I grund och botten har de asiatiska kungafamiljerna som kontrollerar större delen av världens guld gjort ett drag mot oljemänniskorna, som sedan slogs tillbaka dagen efter. Det faktum att NASDAQ-indexet stängde till det sataniska priset på 6 666 dollar (6 665,94 USD) på den dagen var uppenbarligen ingen slump.

Väst kommer under alla omständigheter att fortsätta rensa sig från sina kriminella överherrar för att förbereda den planetära återställningen. På den här fronten ser vi en stor dokumentdumpning av 9/11-hemligheter, skenbart av “Dark Overlord” -hackergruppen men förmodligen av NSA. Pentagonkällor säger att dokumenten släpps på detta sätt för att ge Trump en “trovärdig förnekelsemöjlighet”.

https://www.zerohedge.com/news/2019-01-05/criminals-who-run-deep-state-will-be-exposed-kim-dotcom-teases-next-round-leaks

“Som en groda som kokas långsamt, spelar Trump det långa spelet för att lugna Israel beträffande Syrien och genom att flytta USA: s ambassad till Jerusalem tills att sionisterna avslutas med 9/11-avslöjanden” är hur en Pentagonkälla beskrev situationen.

Ett stort relaterat drag var den plötsliga och mycket ovanliga avgången förra veckan av Sultan Muhammad V, kungen av Malaysia.

https://www.theguardian.com/world/2019/jan/06/sultan-muhammad-v-steps-down-as-malaysias-king

CIA-källor i Asien säger att avgången berodde på hans medverkan i den malaysiska 1MDB-förskingringskandalen som involverar Goldman Sachs, tidigare malaysiske premiärministern Najib Razak och många andra. Denna skandal handlar inte bara om stöld av malaysiska statsfonder, utan är också kopplad till kapandet av malaysiska Flyg 370/17, massmordet på passagerare och kärnkraftsutpressningen av 58 världsledare i Holland i mars 2014.

Det kommer också att bli avslöjanden om Fukushima. Äldre brittiska underrättelsekällor säger att brittiska ansträngningar att genomföra åtal relaterade till Fukushima-kärn- och tsunamimordmordattacken den 11 mars 2011, stoppades av “jesuitagenter”. En källa, som säger att han blev förgiftad av jesuiterna och nästan dog som ett resultat, hävdar att de brittiska och irländska premiärministrarna David Cameron och Theresa May, som verkar i ett gemensamt kriminellt företag med Enda Kenny och Leo Varadkar, har varit med i denna affär. “George W. Bush var djupt involverad i den attacken tillsammans med tidigare topp Jesuiten Peter-Hans Kolvenbach, tillade källorna. Då var USA: s president Barack Obama inte involverad, sa de.

Förutom 9/11, 3/11 och Malaysian Air 370/17 kan världens allmänhet också börja höra om mänskliga offer och andra fasor som utförts av världens elit. Till exempel, här är ett kryptiskt svar som vi fått av en europeisk kunglig när han tillfrågades om mänskliga offer:

“Aktiviteterna av Den Nionde Cirkelns Sataniska Kult runt om i världen är en källa till enormt mycket skam. Återigen är jag övertygad om att det är ett Khazariskt Maffia-komprometterande nätverk som ska lagras i en låda och dras ut i sista minuten när det behövs. I alla kulturer är alla offer. Detta är extremt allvarliga saker och måste hanteras av högutbildade rättsmedicinska team. Det är ett mycket mörkt kapitel i mänsklighetens historia. ”

När de psykopatiska härskarna i väst äntligen störtas och tvingas möta sina brott, kommer mänskligheten definitivt att gå in i en guldålder. Till exempel meddelades det just att “fotosyntesen har blivit hackad” för att möjliggöra en 40% ökning av jordbruksproduktionen utan att behöva förstöra mer jungfrulig natur för att skapa plats för lantbruk.

 

https://www.npr.org/sections/thesalt/2019/01/03/681941779/scientists-have-hacked-photosynthesis-in-search-of-more-productive-crops

I det här sammanhanget har vi också blivit ombedda att vidarebefordra följande varning till president Jair Bolsonaro i Brasilien: “Om du förstör ens en kvadratmeter av Amazonas för att ersätta den med sojabönfarmer för att mata kinesiska grisar, kommer du och alla medlemmar i ditt kabinett att jagas och dödas. “Om Bolsonaro är smart kan han räkna ut att den jungfruliga naturen kan samexistera med hög befolkningstäthet och välstånd.

När det nya finansiella systemet är uppe och fungerar, kommer USA: s militär att omfördelas som en planetär skyddsmakt och ett av deras viktigaste jobb kommer att vara att skydda det återstående naturliga livet på denna planet. De kommer naturligtvis också alltid att finnas där för att skydda de svaga och de fattiga från mobbare och exploatering.

Slutligen, för att citera från Star Trek, kommer de att tillåtas “Att utforska främmande nya världar, att söka upp nytt liv och nya civilisationer, att djärvt resa dit ingen har varit tidigare.”

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...