En Mästare från Kristallriket via Carina, 8 november 2018.

En Mästare från Kristallriket via Carina, 8 november 2018.

 

Ljusarbetare – pengar är glädje!

Kära Ljusarbetare, som en jordad Ljusvarelse i en mänsklig kropp ber jag dig att lyssna på det hjärta som du begåvats med i den här inkarnationen. Ditt hjärta leder dig till GLÄDJE och GLÄDJE leder dig till HIMLEN på JORDEN, till det PARADIS som du valt att skapa för dig själv i de HÄR LIVET.

Det är energimässig islossning i er värld. De gamla tredimensionella energierna ger vika med förändrade tankemönster och ändrade uppfattningar som följd. Gamla uppfattningar om rätt och fel tvingas ge sig av och energier som tidigare skrämt bort er från att vara på ett visst sätt eller att ha en viss uppfattning om något rämnar så att ni kan följa ert hjärta och vara de som ni i sanning är.

De tredimensionella energierna har varit fasta, trögrörliga och långsamma i sin karaktär. När dessa nu ska löses upp och lämnar er liknar de bokstavligt en sjöis som ger vika för vårens och sommarens rörliga vågor. Energimässig islossning är jobbig för er. Ni upplever att ni tappar fotfästet då marken under er plötsligt rör sig. Ni tvingas ändra era liv och uppfattningar om sånt som ni trodde var sant och ni tappar bort er själva.

Det har funnits en tredimensionell energimässig länk mellan pengar och makt. Den energimässiga länken är nu bruten. Den energimässiga kopplingen mellan pengar och makt är borta. Koderna har förändrats och ni kan äntligen uppleva att illusionen kring pengar ger vika. Era tankar kring pengar kommer att börja förändras. Istället för att pengar skapas ur energin makt kommer pengar att skapas ur energin glädje.

Släpp taget om era rädslor för pengar! Ni Ljusarbetare har haft en felaktig uppfattning om att det är fult att tjäna pengar på det ni gör. Ni Ljusarbetare har felaktigt uppfattat att pengar är något som förstör er andlighet och att det därför är bäst att ni inte har några. Ni har lidit stor nöd på pengar och många av er har ropat förtvivlat till oss när ni behöver hjälp att betala era räkningar.

Jag vill att du släpper allt tidigare fördömande av pengar. Jag vill att du släpper all den skuld du känt över att ha det bra. Jag vill att du slutar att förneka ditt hjärtas behov av att ha ett bra liv på jorden. Jag vill att du hänger dig åt tanken att pengar är en energi som kommer att hjälpa dig att skapa ditt drömliv här på jorden. Pengar är inte farligt i den Nya Tiden. Pengar är inte makt. PENGAR är GLÄDJE.

Pengar kommer att sluta komma till dem som är maktlystna och vars avsikt är att lägga pengar på hög för att kunna styra och kontrollera andra. Som genom ett mirakel kommer dessa människor tvingas förändra sin uppfattning om pengar och makt. De kommer att tvingas in i den Nya Tiden genom att öppna upp sitt hjärta och ersätta tankar om makt med tankar om glädje.

Pengar kommer att komma till dig när du i sanning och ren glädje gör det som du älskar och som ditt hjärta brinner för. Släpp tanken på hur detta ska gå till. Älskar du att pärla vackra halsband så pärla vackra halsband. Kanske är det inte halsbanden som blir din förmögenhet i sig utan det faktum att din energi av glädje att pärla dessa halsband kommer att göra att du drar till dig pengar på något annat sätt. Acceptera det faktum att du är en MÄNNISKA på jorden som behöver pengar för att må bra och att du tacksamt förenar nytta med nöje när du gör det som du älskar.

Låt PENGAR vara en naturlig del i ditt NYA LIV. Låt GLÄDJE vara en naturlig del i ditt NYA LIV. Låt ALLT GOTT få komma till dig och vara en naturlig del i ditt NYA LIV. Det nya livet är en lättflytande energi där allt förändras mycket snabbt. Det som var omöjligt att skapa i går är högst möjligt att skapa i dag.

Låt oss hjälpa dig att ACCEPTERA att du är en MÄNNISKA på JORDEN. Låt oss hjälpa dig att förändra din energi så att den harmonierar med det som du har valt för dig själv i ditt NYA LIV. DU är värd allt gott och genom att skapa ett liv i glädje kommer du att skapa viktiga spiraler där andra följer efter dig och gör likadant. Den gamla tidens sätt att tjäna pengar genom makt över andra har i den gamla tiden skapat fler maktlystna människor på jorden som önskat göra likadant som sina föregångare för att tjäna stora pengar. Det har fungerat bra att vara hotfull och elak mot andra för att få makt över dem och tjäna pengar på deras tröttsamma insatser.

Nu kommer DINA val i sann glädje att skapa en lust hos andra att följa efter när de ser vad valen resulterar i. Alla människor vill i hjärtat uppleva kärlek och glädje. Alla människor vill i hjärtat vara älskad av sig själv och andra. Att tjäna pengar på att vara snäll, god och att sprida glädje från hjärtat kommer att vara den framtida ekonomens bästa råd.

Ljusarbetare – Skapa ditt eget liv i kärlek och glädje – NU!!

Du gillar kanske också...