En Mästare i Kristallriket via Carina, March 7th, 2019

En Mästare i Kristallriket via Carina 2019-03-07

 

Kära Ljusvarelser,

Minns att ni är av ljuset! Minns att ljuset är ren och sann kärlek i den mest fantastiska existens av varande. Minns att ni är här på jorden för att välja ert liv i ljuset, att återinträda i ert sanna varande av kärlek till er själva, till er kropp och till ert sinne. NI ÄR LJUSET!!

I den gamla tiden har ni haft problem att vara fullkomligt till freds. Ni har jagat och ni har sökt efter tillfredsställelse på olika sätt. Ni har sökt lyckan i nuet så gott ni förmått men i sanning har ni inte kommit till ro och ni har inte känt den glädje som ni så intensivt längtat efter.

Men nu är tiden här för den omvälvande förändring som ni så länge väntat på. I sanning har ni inte förstått vad det är ni sökt efter. Ni har många gånger vänt er till oss i förtvivlan över era problem med överkonsumtion av mat, socker, droger, konstgjord kärlek och uppochnedvända liv. Ni har, på de sätt ni förmått, försett er kropp och ert sinne med starka ersättningsmedel för det som ni egentligen har trånad efter men inte förstått, ljuset, färgen, kraften och kärleken i er SJÄL.

Det finns de av er Ljusvarelser som kapitulerat sen en tid tillbaka. Ni har gett upp ert sökande efter tillfredsställelse. Ni har utmattade slutat jagat efter det som ni känt fattats er. Ni har upplevt apati och att livet på jorden är meningslöst. Ni har känt er tomma och när ni tittat i er spegel har ni sett en färglös, intetsägande varelse som ni knappt känt igen, ett tomt skal med en mycket trött kropp. Ni har inte varit er själva och ni har inte haft någon större lust att leva.

Nu säger vi er att ni är till vägs ände med allt detta. Ni är framme vid den punkt när ni kan ta ner er högre verklighet till er mänskliga kropp och jorda den. Ta ner ditt ljus till grunden av dig själv och låt det sprida sig in i din kropp, i dina organ, i ditt sinne, medvetande, tankar och liv här på jorden. Låt allt komma till dig helt utan ansträngning. Släpp alla tankar på att du ska kunna räkna ut hur denna process ska gå till. Var bara medveten om att det är ditt eget ljus och din egen färgsprakande själ du väntat på och att du i sanning vet exakt hur du ska ta in den i ditt mänskliga liv.

Ge oss möjligheten att hjälpa dig acklimatisera de högre delarna av ditt jag i ditt mänskliga liv på jorden. Låt oss få delge dig de sanningar du glömt om dig själv. Genom att gå in i stunder av meditativ avslappning kan vi lätt nå dig och transformera din information om dig själv. Säg högt att du väljer att JORDA dig. Säg högt att du väljer att ta ner ditt eget ljus och din egen självkärlek till ditt mänskliga plan. Säg högt att du öppnar upp ditt mänskliga jag för din själs färgsprakande energi och kärlek. Låt tiden få vara här nu. Du är värd kärlek, du är värd glädje och du är värd ett fantastiskt liv på jorden.

Vi älskar er alla innerligt! Låt oss få hjälpa dig att smälta samman med dig själv.

 

 

You may also like...