Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 mars 2019

Njut av er tid här ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har observerat det sätt som ni alla tenderar att hantera er tid under en viss dag. Ni närmar er tiden på olika sätt, beroende på vad ni gör och varför. När ni har er fritid, som ni säger, verkar det aldrig räcka för att göra allt som ni vill göra. Och när ni gör något som ni inte vill göra, men känner att ni måste, upplever ni att tiden släpar sig fram.

Därför rekommenderar vi att ni ändrar sättet ni relaterar till tiden. Och det enda sättet att göra det är att ändra hur ni relaterar till upplevelser. Vi vill att ni ska tänka efter att ni alltid är i nuet, men att ni inte alltid är närvarande i nuet. Och ni letar inte alltid efter det bästa sättet att uppleva det nuvarande ögonblicket. Ni vill njuta av ert liv, men många av er tror att för att bara göra det måste många villkor uppfyllas först.

En av dessa villkor är att ni kan göra vad ni vill när ni vill göra det. Nu blir det ganska knepigt för er alla på grund av den väg som ni har satt upp denna speciella livstid. Under denna speciella livstid arbetar ni igenom många problem som ni bestämt er för, för att bli er fulla och fullständiga jag – ert högre jag. Mycket av vad ni har tagit på er innebär att ni får tillgång till vissa så kallade negativa känslor och för att få tillgång till dessa känslor, behövde ni skapa de upplevelser som ni skulle vilja motstå, som ni inte vill ha.

Och då, när ni gör det, skapar ni erfarenhet av dessa omständigheter just nu, och er relation till tiden kommer upp för att ni inte vill ha de erfarenheterna alls. Så det verkar naturligtvis som om det tar evigheter att komma igenom dem. Det här är där överlämnandet kommer in. Om ni kan känna igen att ni kan skapa en annan upplevelse av verkligheten, oavsett vad som händer kan ni ändra hur ni upplever varje ögonblick i era liv.

Accepterande och överlämnande är nycklarna till att njuta av nuet, oavsett vad det är. Och när ni njuter av det här ögonblicket kan ni sträcka ut varje aspekt av det nuvarande ögonblicket för att känna er fylligare och rikare, och ni kan ge er upplevelsen att vara ert högre jag här och nu, även om ni förmodligen fortfarande kommer att ha en del arbete innan ni integrerar dem fullt ut. Men det är dags att börja göra de upplevelserna så glädjefyllda som möjligt, och det enda sättet att göra det är att börja med ert överlämnande till dem.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...