En Meditation i tiden via Inger Norén, 7 augusti 2021

 

En Meditation i tiden, via Inger Norén

7 augusti 2021

I denna meditation fick jag uppleva det som jag drömde om under natten och som kändes väldigt skrämmande eftersom det är något som alla kommer att gå igenom under detta år. Alla länder kommer att drabbas av dessa mörka och det kommer att förekomma många strider på gator och vägar under nätterna där varelser kommer att visa sig. Restriktionerna kommer att bli fler angående nytt Covidangrepp och det är inte enbart av ondo eftersom dessa strider är ett krig mellan de mörka och den Galaktiska ljusfederationen och Alliansen. Inga människor ska vara ute på gatorna under nätterna när det pågår. Det skulle utbryta panik om några fick se dessa varelser på gatorna.

Jag tar några djupa andetag och återigen befinner jag mig i USA där många varelser försöker få människor att börja hata varandra med rasism som vapen och anklaga många människor för att de inkräktar på någon annans bekostnad. De försöker med massavrättningar i stora hangarer med hjälp av gas som de gjorde under andra världskriget framför allt. Detta är verkligen skrämmande och det är något som de mörka försöker i alla länder för att eliminera så många som möjligt av mänskligheten. Detta kommer inte att fungera, människorna själva tar tag i dessa varelser och även dödar dem, men det kommer allt fler av dessa varelser. Detta är verkligen något som kommer att hända i många länder eftersom de mörka är desperata med att försöka hålla sig fast på denna planet och försöka styra över människorna i fortsättningen. Försöken med Covid-virus och även vaccinerna har inte haft den effekten som de hade önskat och därför gör de ytterligare försök med att påverka människorna med svåra anklagelser mot varandra och på det sättet skapa en möjlighet till krig. Människorna har däremot höjt sin medvetenhet så mycket att de mörka inte kommer åt dem på grund av ljuset inom varje människa. Detta är ett starkt vapen och även kärleken som många känner, det vill säga den villkorslösa kärleken och som omfattar hela befolkningen. Detta är verkligen den sista striden och alla i befolkningen måste vara väldigt medvetna om att de har ett övertag mot dessa varelser med sitt ljus och även med att förlåta och börja känna medkänsla för dessa varelser som är desperata över att behöva lämna denna planet som de älskar som sin egen.

Kabalen har ett särskilt intresse för de nordiska länderna eftersom det har inkarnerat många mästare i dessa länder. Kriminaliteten är särskilt stor med många gängbildningar men även maffian som kommer från många länder och som har tilltagit de senaste åren. Dessa står under Kabalens inflytande och får den hjälp de behöver, men de skandinaviska länderna är starkt förenade och kommer inte att tolerera att dessa mörka tar över länderna. Det är främst från de muslimska länderna som klanerna utgör det mesta av det kriminella tillståndet. Detta kommer att eskalera under året och det är viktigt att befolkningen börjar skaffa sig mat som kan hålla länge om elen slås ut och även att ha en del pengar i olika valörer för att kunna betala kontant. Detta är något som kommer att hända och det är bra att vara förberedd med att hamstra en del varor, men inte så att alla andra blir lidande.

Jag fick verkligen en bekräftelse på att detta är något som kommer att hända och vi går in i en mörk och svår tid, men som kommer att ljusna på ett fantastiskt sätt när dessa varelsers inverkan på människorna är över. Ljuset har vunnit men det kommer ändå att vara en intensiv och utmanande tid som vi människor måste gå igenom. Detta innebär att de som verkligen har en avsikt att utmana och kämpa för denna planet kommer att gå till uppstigning till den nya Jorden, men det kommer inte att bli en lätt uppgift att framför allt stå kvar i sin högre vibration och inte bli påverkad av allt som händer omkring i den lägre vibrationen. Det gäller att vara en iakttagare och inte en deltagare i allt som händer oavsett hur många chockerande avslöjanden som kommer fram. Detta är något som alla bör vara medvetna om och inse att allt detta var det vi kom hit till Jorden för. Att få vara med och kämpa för denna fantastiska planet med all sin skönhet och som kommer att bli det paradis den en gång har varit är en stor gåva även om man inte har varit utvald till stora uppgifter. Att bara komma med sitt ljus till Jorden har många hjälpt denna planet till en högre dimension, är inte att förglömma.

 

Du gillar kanske också...