Lejonen vid Portalen till Lyrans Rike via Inger Noren, 20 november, 2020

 

Lejonen vid Portalen till Lyrans Rike, via Inger Noren

20 nov 2020

 

Var hälsad mästare. Vi är lejonen som vaktar lejonportalen till Lyrans Rike. Det var länge sedan vi träffade dig store mästare. Dina gärningar föregår dig.

Din kärlek till allt levande har fått den högste av de mörka att återkalla sina trupper från planeten Gaia Nova. Detta är det största vi har varit med om. Eftersom den högste befälhavaren har härskat på Jorden i så lång tid trodde nog ingen att detta skulle kunna hända, utan att en stor strid måste äga rum för att människorna skulle återfå sin planet tillsammans med Gaia.

Vi är mäkta imponerade. Kärleken är en stor makt och ett starkt vapen likaså. Vår herre är så stolt över dig mästare och alla är så konfunderade över att detta kunde hända. Den högste befälhavaren av de mörka fick sitt förhärdade hjärta att smälta med kärlekens och medkänslans kraft. Vi är alla så förundrade över vår vackra mästare som har räddat människorna från att helt elimineras som art av de mörka. Vår herre hade inte tillåtit detta, men det är en väldigt stor händelse som kommer att gå till historien.

Jag ser dessa stora fantastiska lejon vaktande den stora portalen med sina vackra utsmyckningar och deras rytande hörs över hela Universum när de ryter. Din egen styrka är som en lejoninna och lika vacker som den är stark. Detta mod och denna styrka är ditt signum, mästare. Även din kärlek och sanning. Människorna kan känna sig trygga och säkra att allt går som du har tänkt. Detta kommer att gå till historien.

Lejonen som vaktar Portalen till Lyrans Rike

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...