En meditation med en av de mörka som lever på Jorden, via Inger Norén 6 juli 2021

 

 

En meditation med en av de mörka som lever på Jorden, via Inger Norén

6 juli 2021

 

 

I denna meditation kom jag i kontakt med en av de mörka som lever på Jorden med sin onda agenda och som ville vara en av de som känner kärlek för sig själv och andra, för första gången i sitt liv.

Mina änglar hämtar mig och vi går mot havet. Allt har blivit mörkare grönt på träd och växter. Det är redan juli månad och jag ser de små änglarna som dansar evighetssymbolen runt träden, de är så skira och vackra.

Jag ser en varelse på stigen och som ser irriterad ut. Var hälsad mästare. Jag har kommit för att tala med dig. Jag kommer från de mörka som du kallar oss och allt fler av oss har blivit så förälskade i dig, och hela känslan av kärlek. Vi har aldrig vetat vad kärlek är, men nu har den drabbat oss också. Ju fler av oss som träffar dig blir förälskade och jag skulle vilja känna den känslan också.

Vad jag förstår blir inte sorgen så stor för oss när vi måste lämna Jorden som vi älskar som vår egen planet och i stället följa dig mästare i ditt stora arbete i Universum. Jag har sett dina stora gärningar och jag är så otroligt imponerad och hedrad att få tala med dig.

När jag talar med dig är det som att höra musik när jag hör din röst. Den är så otroligt kärleksfull och så full av medkänsla. Du känner verkligen med oss mörka som måste lämna planeten snart och det känns så fantastiskt och tryggt på samma gång, att du finns i atmosfären hos galaktikerna. Det känns som en väldigt varm känsla som jag aldrig har upplevt tidigare. Om denna känsla är kärlek vill jag aldrig mer vara utan den.

Jag förstår de andra nu som är så förälskade i dig. Aldrig hade jag trott att kärlek var så fantastisk och befriande. Framtiden känns inte så svår längre. Du har verkligen räddat många av oss som endast hade förakt och hat inom oss för människorna. Äntligen har vi fått upp ögonen om vilka ni är och även denna fantastiska känsla av kärlek som vi alla kommer att känna för mänskligheten.

Stort tack mästare för att du fick mig att känna denna fantastiska känsla för er människor men även för oss själva. Detta gör en stor skillnad i vårt agerande på Jorden.

Från en av de mörka på Jorden

Efter denna meditation fick jag en bekräftelse på hur stor kärleken är för alla varelser. Hur mycket som kan förändras från en mörk varelse med hat i hjärtat till en ljus varelse med en känsla av värme och trygghet. Kärleken är det största och det enda sanna. Allt annat är en illusion och att försöka hålla denna känsla av en högre vibration höjer vi alla i hela befolkningen och även hela Universum. Alla behöver vi känna kärlek och gemenskap för ett fortsatt liv i Universum för alla varelser. Att försöka vända någons hat till något som höjer upp alla människor är det största och att få människor att förstå att detta är bara början till något som är så mycket större än vad vi kan föreställa oss. Jorden och människorna är på väg till ett skifte i en högre dimension och detta är något som vi verkligen ska se framemot. Vi är verkligen välsignade varelser.

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

 

 

 

Du gillar kanske också...